"Дамски бизнес клуб BMLady" - Анна Янчева

Анна Янчева

Анна Янчева

Запознайте се с новото попълнение на "Дамски бизнес клуб BMLady" - Анна Янчева - млад предприемач в сферата на финансите и търговията!


​Понастоящем хиляди хора се нуждаят от съвет как да постигнат финансовите си цели - както личните, така и професионалните. Анна Янчева може да ви помогне заедно да построите план за вашето лично, семейно и дори детско финансово бъдеще. 
Тя и нейният екип са лицензирани финансови консултанти в сферата на дългосрочното спестяване. 

Анна е майка на две деца, а в семеен план има още няколко бизнеса и редица нови бизнес идеи. 


Като лицензиран финансов консултант тя би могла да ви даде съвети по отношение на вашето правилно финансово планиране, дългосрочните ви спестявания, детските ви спестовни планове и инвестиционни програми. Звучи сложно, но когато имаш правилния човек на правилното място, всъщност всичко това може да бъде лесно разбрано и реализирано.

Освен това, Анна и нейният съпруг в момента основават нов бранд в бижутерския бизнес. Занимават се главно със злато и златни изделия.

Нейният предприемачески дух не спира да твори идеи, за които се надява да намери правилните съмишленици в нашия дамски клуб.


"Моето мото е "Екипът е най-голямата сила" и за мен е радост да работим заедно като екип в "Дамски бизнес клуб BMLady" - Анна Янчева, млад предприемач в сферата на финансите и търговията.


"Daneva Jewelry" е бранд в сферата на бижутерията.
Две поколения майстори бижутери се грижат за вашите златни и сребърни изделия.