Благомира Александрова - ДЖАКИ

Благомира Александрова - ДЖАКИ

Благомира Александрова – Джаки - мениджър и CEO на Jackie company

​С радост ви представяме Благомира Александрова – Джаки - мениджър и CEO на Jackie company, която се присъедини към нашия „Дамски бизнес клуб BMLady“ .
 
Джаки не спира да се развива както в бизнеса, така и в знанията си и винаги се цели към нови върхове. Освен че има три висши образования (бакалавър по „Социални дейности“, магистър по „Право“ и по „Сценични изкуства, музикален мениджмънт и продуцентство“), тя е мениджър и CEO на Jackie company, която включва: PIANO BAR JACKIE, VILLA JACKIE, GUEST SEA HOUSE JACKIE.
 
Благомира Александрова – Джаки е отдадена и на обществена дейност – тя е общински съветник в град Варна и председател на ПК "Младежки дейности и спорт" мандат 2011-2015 г.
 
В бизнеса си се старае да е винаги уникална - PIANO BAR JACKIE е единственият по рода си пиано бар във Варна. Той е с неповторим бутиков интериорен дизайн и най-дългия роял в България - 5,20 м. Предлага модерна музика на живо с някои от най-популярните родни певци. Пиано барът съчетава приятна атмосфера, талантливи изпълнители и разнообразна музика – идеално място за забавление, среща с приятели, за рождени дни, частни партита, фирмени тържества и др.
 
За повече информация посетете фейсбук страниците на PIANO BAR JACKIE и GUEST SEA HOUSE JACKIE.

​PIANO BAR JACKIE ! Различният пиано бар!