Божидара Мавродиева

Божидара Мавродиева

Божидара Мавродиева – автор на „Личен ръкопис за успех“ - инструмент за самостоятелно целеполагане - гр. Варна
 
Член на „Дамски бизнес клуб BMLady“ е една дама, която не само е успешна, но и помага на останалите да постигат поставените си цели.
 
Представяме ви Божидара Мавродиева - автор на практичния инструмент за самостоятелно целеполагане „Личен ръкопис за успех“, който е част от поредица ръкописи.
 
Божидара Мавродиева е майка на три деца, завършила е „Счетоводство“ в Икономически университет – Варна и магистратура „Здравен мениджмънт“ в Медицински университет – Варна. Основният ѝ професионален опит е като мениджър в различни икономически сфери – медицина, туроператорска дейност, застраховане; от създаване, през управление на екипи.
Към момента е управител на застрахователен брокер „Алианс брокер”.
 
За себе си Божидара споделя, че хобито ѝ е да се занимава с писано слово. Има издадени две книги и нейни разкази са публикувани в общи сборници, онлайн и хартиени издания.
 
Нейният „Личен ръкопис за успех“ е разработен така, че да е максимално ефективен при: формулиране на желанията, определяне на целите, управляване на времето, разгръщане на личния потенциал, използване на всички възможности, идентифициране на опасностите.
 
Разпределен е на секции и периоди с части за целеполагане и части за дневни задачи, както и SWOT анализ за всяка конкретна краткосрочна или дългосрочна цел, с който анализ може човек да се ориентира правилно в ситуацията, в която се намира, ясно и точно да определи личния си потенциал, външните препятствия, възможностите за подкрепа и резултата за себе си след изпълнение на целта.
 
„Личен ръкопис за успех“ е част от поредица „Ръкописи“, като освен него вече са издадени и „Новолунен ръкопис за желания“ и „Ръкопис за сънища“.
 
 
„В днешното забързано време, наситено с информация и възможности, все по-често губим фокуса си и забравяме накъде сме тръгнали, защо искаме да стигнем до там и как ще извървим пътя. „Личен ръкопис за успех“ ще ви помогне по пътя. Един може да го нарече коуч тефтер, втори бележник, трети нещо друго, а за мен е ръкопис на живота, в който можеш да грешиш, зачеркваш и поправяш дотогава, докато харесаш сбъднатото писано.“ - Божидара Мавродиева – автор на „Личен ръкопис за успех“
 
Уеб сайт: https://manuscriptforsuccess.com/
ФБ: Личен ръкопис за успех