Божидара Мавродиева

Божидара Мавродиева

Божидара Мавродиева – автор на „Личен ръкопис за успех“ - инструмент за самостоятелно целеполагане; и управител на застрахователен брокер „Алианс Брокер“ ООД
 
Член на „Дамски бизнес клуб BMLady“ е една дама, която не само е успешна, но и помага на останалите да постигат поставените си цели.
 
Представяме ви Божидара Мавродиева - автор на практичния инструмент за самостоятелно целеполагане „Личен ръкопис за успех“, който е част от поредица ръкописи.
 
Божидара Мавродиева е майка на три деца, завършила е „Счетоводство“ в Икономически университет – Варна и магистратура „Здравен мениджмънт“ в Медицински университет – Варна. Основният ѝ професионален опит е като мениджър в различни икономически сфери – медицина, туроператорска дейност, застраховане; от създаване, през управление на екипи.
Към момента е управител на застрахователен брокер „Алианс брокер”.
 
За себе си Божидара споделя, че хобито ѝ е да се занимава с писано слово. Има издадени две книги и нейни разкази са публикувани в общи сборници, онлайн и хартиени издания.
 
Нейният „Личен ръкопис за успех“ е разработен така, че да е максимално ефективен при: формулиране на желанията, определяне на целите, управляване на времето, разгръщане на личния потенциал, използване на всички възможности, идентифициране на опасностите.
 
Разпределен е на секции и периоди с части за целеполагане и части за дневни задачи, както и SWOT анализ за всяка конкретна краткосрочна или дългосрочна цел, с който анализ може човек да се ориентира правилно в ситуацията, в която се намира, ясно и точно да определи личния си потенциал, външните препятствия, възможностите за подкрепа и резултата за себе си след изпълнение на целта.
 
„Личен ръкопис за успех“ е част от поредица „Ръкописи“, като освен него вече са издадени и „Новолунен ръкопис за желания“ и „Ръкопис за сънища“.
 
 
„В днешното забързано време, наситено с информация и възможности, все по-често губим фокуса си и забравяме накъде сме тръгнали, защо искаме да стигнем до там и как ще извървим пътя. „Личен ръкопис за успех“ ще ви помогне по пътя. Един може да го нарече коуч тефтер, втори бележник, трети нещо друго, а за мен е ръкопис на живота, в който можеш да грешиш, зачеркваш и поправяш дотогава, докато харесаш сбъднатото писано.“ - Божидара Мавродиева – автор на „Личен ръкопис за успех“
 
Уеб сайт: https://manuscriptforsuccess.com/
ФБ: Личен ръкопис за успех

​Божидара Мавродиева има и друг бизнес – тя е управител на застрахователен брокер „Алианс Брокер“ ООД – гр. Варна.
 
„Алианс Брокер“ ООД е професионален застрахователен брокер, създаден през 2017 г. с решение №639-ЗБ/10.10.2019 г. от Комисията за финансов надзор на Република България и подлежи на контрол от същата. В качеството си на застрахователен брокер, Алианс Брокер ООД извършва застрахователно посредничество на територия на цялата страна.
 
Алианс Брокер ООД:
„Ние знаем, че ни доверявате ценните си активи, интереси, здраве и живот. И няколко листа обсипани с малки букви не са достатъчна гаранция за сигурност. Трябва доверие, уважение, съпричастност, отговорност.
 
Все пак застраховането е единственият начин да се възстанови човек от превратностите на живота, през които всеки преминава. Знаем това от опита ни със стотици наши клиенти, на които сме партнирали от момента на настъпването на щетата до пълното им възстановяване.
 
Имаме ясна визия за обслужване на нашите клиенти, която се опира на ценностите, върху които е изградена компанията. 

 
ЛИЧЕН ПОДХОД
Изберете най-подходящото за Вас.
Ние ще Ви предложим поне ТРИ различни оферти в различни ценови диапазона.
 
УДОБСТВО
Без необходимост от физически контакт. Възможност за сключване на всички застраховки САМО ПО ТЕЛЕФОН ИЛИ ИМЕЙЛ.
 
НАПОМНЯНЕ
Ние ще Ви уведомяваме при дължими вноски и изтичащи застраховки ДВЕ СЕДМИЦИ ПО-РАНО.
 
ДО ВАС ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ
Пълно съдействие през целия срок на застраховката, при настъпване на застрахователно събитие или ликвидация на щети.
 
ПРОФЕСИОНАЛНИ КОНСУЛТАЦИИ
Ние ще направим ПЪЛЕН АНАЛИЗ на Вашите потребности и ще Ви консултираме кои застраховки са най-подходящи за Вас с ексклузивни и оптимални цени.“
 
Уеб сайт: https://aliansbroker.com/
ФБ: Алианс Брокер Alians Broker