Бойка Бойчева

Бойка Бойчева

Бойка Бойчева - управител на агенция за недвижими имоти "Стронг Имоти" ЕООД - гр. Варна
 
Смелите и амбициозни дами в „Дамски бизнес клуб BMLady“ се увеличават с присъединяването на Бойка Бойчева - управител на агенция за недвижими имоти "Стронг Имоти" ЕООД - гр. Варна!
 
Бойка Бойчева е завършила математическа гимназия в гр. Монтана. В момента изучава „Международни икономически отношения” в Стопанска академия "Димитър А. Ценов" - Свищов.
 
Тя е брокер с дългогодишен опит, но през годините се е занимавала с различни дейности и е комуникирала с клиенти от разнородни бизнеси, притежава и сертификати за застрахователен посредник, за кредитен консултант и финансов консултант. Бойка обаче споделя, че недвижимите имоти са нейна мечта и истинската ѝ страст.
 
Завършила е курс за брокер през 2005 г. и е започнала дейността си в една от най-големите агенции за недвижими имоти, където е била топ брокер близо 5 години. Член е на Националното сдружение „Недвижими имоти" НСНИ, със сертификат от НСНИ за консултант недвижими имоти.
 
През януари 2015 г. открива собствена агенция за недвижими имоти - "Стронг Имоти" ЕООД, и вече 6 години се справя отлично.
 
Агенцията работи основно с ексклузивни имоти и препоръки. Предлага посредничество при покупка и продажба, наемни отношения, управление на имоти и проектиране и изграждане на всякакъв тип имоти, база данни с готови клиенти, както и пълен анализ на пазара в дадения момент на предоставяне на услугите. Застраховки и съдействие за кредити към всички банки.
 
Също така агенцията предлага реклама, публикуване на имотите в най-посещаваните сайтове и е с клиентите си от момента на предлагане до крайната цел, а именно - реализиране на сделка.
 
Отскоро "Стронг Имоти" имат офис и в гр. Пловдив.
 
„Агенцията се уповава на верни клиенти, утвърдена и вече разработена сфера на влияние, което е силната ни страна. Знаем, че всяко решение от страна на клиента е свързано с чувства, емоции, парични средства и дълги размишления. Поради тази причина ние сме гъвкави в работата си и помагаме на клиентите си до пълното финализиране/реализиране на сделката. Вярвам, че коректността, професионализма и доволните клиенти са най-силните качества, които ще ни водят и занапред. За мен е важно клиентите да се удовлетворени от нас и всички страни да са доволни.“ - Бойка Бойчева - управител на агенция за недвижими имоти "Стронг Имоти" ЕООД.
 
Уеб сайт: www.strongimoti.com
ФБ: Бойка Бойчева Консултант недвижими имоти