Борислава Киркова

Борислава Киркова


Дамски бизнес клуб BMLady продължава да се разраства в София.
Към нас се присъедини една дама, която развива много дейности и има сериозен бизнес опит.

Запознайте се с Борислава Киркова - регионален директор на Алфа Груп България и съсобственик и партньор Маркетинг и връзки с ключови клиенти в онлайн магазин за висококачествено кафе и чаени продукти Office-Friends!

Алфа Груп България

Борислава Киркова e бизнесдама с дългогодишен опит в международна корпорация, а в последните 8 години и предприемач. Тя е регионален директор на Алфа Груп България, част от международната The Alpha Group International, която помага и подкрепя собственици и управители на малки и средни бизнеси да планират стратегически и разрастват компаниите си.
  
Освен това Борислава е сертифициран бизнес и личен коуч към Noble Manhattan Coaching – компания сред топ 3 обучители в коучинг умения извън САЩ - и сертифициран NLP и P.E.T. практик.
 


Съосновател и организатор на технологичната конференция „LibertyBits“, посветена на личната свобода в дигиталната ера, както и лектор по проект "Млад предприемач - стартирай бизнес в дигиталната ера", насочен към хора, желаещи да развиват собствен бизнес. Има 12-годишен опит в немския концерн Роберт Бош на различни позиции в отдели „Продажби и маркетинг“ в Германия и България.
 
Личните ѝ каузи са свързани с подкрепа и работа с жени в края или по време на майчинството да се преориентират кариерно, да се върнат обратно на работното място или да стартират собствен бизнес, както и навлизането на бизнеса в училище, чрез срещи, дискусии или с практическа насоченост на ученици и студенти съвместно с бизнеса.
 

 
Контакти:
Уеб сайт: https://tagbg.org/
ФБ страница: The Alpha Group Bulgaria

Office-Friends - онлайн магазин за висококачествено кафе и чаени продукти

Борислава Киркова е и съсобственик и партньор Маркетинг и връзки с ключови клиенти в онлайн магазин за висококачествено кафе и чаени продукти Office-Friends.
 
Компанията развива внос и дистрибуция на кафе и чай от Италия, Германия и Виетнам, като на фокус са биоразградими и рециклируеми продукти. Целта на компанията е да замени употребата на пластмасови капсули в офисите с биоразградими хартиени монодози, както и подпомагане на зелени каузи в България като отделя 1% от оборота си за това.
 


​Мисията на Office-Friends е да осигури възможно най-доброто качество, за да удовлетвори вкуса на всеки истински почитател на кафето. Онлайн магазинът разполага с широка палитра от кафе и чаени продукти от среден и висок клас, разкриващи своеобразен свят от вкусове и аромати.
 
Висококачественото кафе за нас е благороден продукт, за който трябва да се полагат специални грижи. Стараем се да селектираме кафени зърна и билки от висок клас, за да се превърнат в освежаващи и ароматни топли напитки за всеки повод. – споделя Борислава.
 
В магазина ще откриете още и различни полезни аксесоари за приготвянето на любимите ви напитки: екосъобразни бъркалки, различни видове бяла и кафява захар, за да направите още по-приятни миговете с чаша чай, сутрешно или следобедно ароматно кафе.
Каква е каузата и социалната отговорност на Office-Friends?
 
Office-Friends се стреми да предлага продукти, плод предимно на био или устойчиво земеделие, които имат минимален екологичен отпечатък както при производството, така и при дистрибуцията и употребата.
 
Благодарим на нашите клиенти, които избраха да заменят пластмасовите капсули с кафе с биоразградими хартиени монодози. По този начин спестихме изхвърлянето на повече от 200 кг пластмаса през 2020 година.
 
Компанията дарява 1% от годишните си приходи за екологични проекти в България. През 2020 г. с дарение е подкрепила каузата на Гората.бг за засаждане на 1.000.000 нови дървета в България. През 2021 г. ще подкрепи инициативата на Гората.бг за засаждане на медоносни дръвчета из цяла България – в подкрепа на медоносните пчели у нас.
 
Услуга от Office-Friends
 
За всеки офис и служителите му фирмата подбира богато разнообразие кафе на зърна, мляно кафе и кафе в биоразградими монодози от водещите производители. За ползване на безплатна кафемашина е необходима минимална месечна консумация на кафе.
 
Освен кафе компанията предлага и селекция от висококачествен чай, както и всички допълнителни консумативи - чашки, бъркалки, захар, мляко и др. Доставката за град София е безплатна както до офиси, така и до служители в home-office.
 
Ние не просто създаваме удобство за нашите клиенти, когато имат нужда от глътка свежест за справяне с напрегнатия ден в офиса, ние се фокусираме и върху природосъобразността. Ето защо ви предлагаме моно дози кафе и кафе на зърна, с цел максимално да редуцираме използването на пластмаса, опазвайки природата и здравето на човека.Борислава Киркова – съсобственик в Office-Friends.
 
В Office-Friends ще откриете и виетнамското кафе TRUNG NGUYEN - най-продаваната марка мляно кафе във Виетнам. Разнообразието от блендове от най-висококачествени ръчно брани и сушени на слънце зърна позволява на всеки да открие своя любим вкус.
 

Контакти:
Уеб сайт: https://office-friends.com/
ФБ страница: Office-Friends