Валентина Атанасова - собственик на VIP Consult Varna - гр. Варна

Валентина Атанасова

          С голямо удоволствие посрещаме още една млада, амбициозна дама и това е Валентина Атанасова от гр. Варна.
     Валентина е собственик на VIP Consult Varna. Това е агенция, предлагаща консултантска дейност и инвестиционно посредничество. Компанията предлага още консултации при покупко-продажба, наемане и отдаване на недвижими имоти.
         VIP Consult Varna е официален партньор на CreditCenter – най – големият кредитен консултант в България. Финансовият отдел на компанията се грижи за цялостното проучване на най – добрите условия за отпускане на банков кредит. Съдейства за попълване, оформяне и изпращане на документи за кандидатстване за банков кредит, като в кратък срок се представят най – изгодните условия от съответната банка.
Агенция VIP Consult Varna разполага и с юридически отдел, който осигурява цялостна проверка на документацията по дадена сделка, като помага и за получаване на всички документи, необходими за дадена сделка.
       Компанията съдейства при необходимост от счетоводни услуги, адвокатски и оценителски услуги, нотариални услуги. Тук можете да получите и консултантски услуги по обществени поръчки. Агенцията предлага и посредничество при строителство срещу обезщетение като си партнира с утвърдени строителни компании.
Мотото на Компанията е: „ние се грижим за спокойствието и комфорта на клиентите си“.

За контакти:
Web: vipconsultvarna.com
E-mail address:  vipconsultvarna@gmail.com