Валентина Костова

Валентина КостоваОще една прекрасна дама се присъедини към голямата общност от успешни дами, а именно - към Дамски Клуб BMLady.
За нас е чест да ви представим Валентина Костова от гр. Варна. Тя е специалист - терапевт по възстановителни и подмладяващи процедури.

Притежава медицинско образование, специалност рехабилитация и вече 17 години трупа опит в сферата на красотата като козметик и масажист.
Преди 6 години Валентина основава Козметично студио "Амелия Бюти", където се предлагат мануални и апаратни процедури за лице и тяло, масажи, епилация.

Ежедневно Валентина помага на хората да се борят с несъвършенствата и процесите на стареене, като полагат правилните грижи. 
Медицинското си образование прилага като помага на хората да се справят с болките и схващанията в области като гръб, кръст, врат. 

Също така изготвя и индивидуални програми за борба с целулита. Изготвя и индивидуални програми, включващи набор от козметични процедури и подходящи продукти за домашна грижа за постигане на по здрава и сияйна кожа. 
Цялостно решение на проблемите, индивидуален подход и правилна диагностика са ключът за успех на Валентина и нейна запазена марка, с което се отличава от нейните колеги.

​​Всичко това съчетано със специално отношение и висок клас професионална козметика, гарантира постигане на отлични резултати и първокласно изживяване за клиента.
Валентина споделя, че нейната мисия в живота е да помага на хората. Като рехабилитатор преди е помагала на хората да се грижат за своето здраве и да се възстановят. 

А сега - като собственик на козметично студио "Амелия Бюти" помага на хората да имат здрава и сияйна кожа, да полагат правилните грижи и така да се чувстват по - уверени, щастливи и красиви.
Валентина споделя, че обича времето прекарано в планината в компанията на семейство и приятели и обича разходките край морето.

"Огромно благодаря на Майя Атанасова, че е основала този прекрасен клуб, за изключително топлото посрещане и за възможността да общувам с хора като мен-усмихнати, позитивни и винаги готови да помагат на хората".
- споделя Валентина Костова.

Контакти: 
ФБ страница: Козметично студио ''Амелия Бюти''