Величка Стоилова

Величка Стоилова


 
Дамски бизнес клуб BMLady расте и привлича бизнесдами, които всеотдайно и мотивирано развиват дейностите си.

Една такава дама е Величка Стоилова от гр. Варна, която е консултант за здрава кожа към Skeyndor Bulgaria.
 
Фирмата, в която работи Величка - Трейдингбулг ООД – е ексклузивен представител за България на професионалната испанска козметика Skeyndor.
 
Величка Стоилова е магистър по информатика в Икономически университет - Варна. Тя споделя, че когато се е запознала със Славянка Стойкова (собственик и управител на фирмата), и са започнали да работят заедно през 2013 г., Величка открива истинската си страст именно в сферата на красотата и комуникацията с клиенти.
 
Тя става и консултант по красота и здраве на кожата - консултира козметици и спа терапевти относно новите продукти и тенденции на пазара, новите решения, които Skeyndor предлага, за да могат те от своя страна да предложат по-висококачествени и ефективни услуги на своите клиенти и винаги да са в крак с новите тенденции.
 
От 2013 г. насам присъства на всички обучения и мастър класове, които се организират в сферата на козметиката и управлението на салони.
Повече за Skeyndor:

Скейндор е марка висок клас испанска професионална козметика, която е създадена като семейна компания през 1966 г. близо до Барселона, Испания. През своите 50 години история марката става синоним на високо качество, иновация и най-нови технологии не само в Испания, където през последните няколко години държи първо място по продажби, но и в света.
 
Скейндор е любима марка на множество звезди от световна величина, сред които е и испанското кралско семейство.
 
Skeyndor предлага широка гама продукти за грижа за кожата, включително хидратиращи процедури и продукти, антиейдж грижа, грижа за тялото и спа продукти, продукти за защита от слънце и грижа за кожата след излагане на слънце, грим с грижа за кожата, въпреки че основната концентрация е върху продуктите против стареене.
 
Марката е в челните редици на професионалната грижа за кожата в продължение на над 50 години, благодарение на опита на своя екип от експерти и постоянни изследвания на нови съставки и технологичен напредък, завършвайки с разработването на уникалната концепция: Science Creates Beauty.
 
Своите резултати и позиции Скейндор защитава с безкомпромисно отношение към качеството на продуктите, следейки и улавяйки най-новите тенденции в световен мащаб от сферата на козметологията, които посредством собствен R&D център непосредствено включва с производствения процес.
В България козметиката се предлага от 2010 г., първоначално с дистрибутори в София и Пловдив, а от 2013 г. започва да се развива и във Варна. Постепенно печели доверието на специалисти и от цялата страна и с годините се радва на все по-силен интерес и доверие към марката.
 
Skeyndor бе избрана за една от луксозните марки, представени в книгата Strive for Perfection: The Royal Edition, създадена съвместно с Международния клуб на Rolls-Royce и Bentley Enthusiasts (RREC) и публикувана от кралското издателство St. James’s House.
 
Смело мога да твърдя, че работим с едни от най-добрите специалисти. Щастливи сме, че сме представители именно на Skeyndor, защото така винаги сме първи в новите тенденции, като например технологията за защита от синята светлина (Blue light technology), която добавиха към слънцезащитните си кремове още през 2017 г. и която нашумява сред повечето марки едва през тази година. Това е технология, която защитава кожата от вредното въздействие на светлината, излъчвана от компютри, таблети, телефони и дори изкуственото осветление. Направени са изследвания, които доказват че тази светлина причинява преждевременно стареене и хиперпигментация на кожата, следователно когато работата на повечето от нас е свързана с компютър, тази защита е от изключително голямо значение. - Величка Стоилова - консултант за здрава кожа.
 


Контакти:
Уеб сайт:
https://tradingbulg.com/

ФБ: Skeyndor Bulgaria  
Инстаграм: https://www.instagram.com/skeyndorbulgaria/