Вероника Недялкова

Вероника Недялкова

Посрещаме в семейството на Дамски Бизнес Клуб BMLady прекрасната млада бизнес дама и това е Вероника Недялкова от гр. София.
Вероника завършва висшето си образование в Икономически университет – Варна като трупа 18 годишен опит в сферата на недвижимите имоти.
Почти половината от тях специализира в сегмента консултиране и управление на инвестиционни и строителни проекти. Притежава административен и търговски опит на различни позиции в голяма корпоративна компания в бранша и в малки бутикови компании, ориентирани към индивидуално и сегментирано обслужване на клиенти.

Понастоящем Вероника е част от партньорския екип на словашката компания „Winners Group“, която работи като лицензиран финансов брокер на българския пазар. Компанията предоставя услуги, в областта на пенсионно-осигурителното посредничество; банково-кредитно посредничество; инвестиционно посредничество; застрахователно посредничество, управление на лични финанси и други.

Заедно със своят екип, Вероника: - спестяват време на клиентите за подбор, оценка и избор на най-подходящия за тях продукт или услуга от богатото портфолио от компании, с които си партнира и чиито продукти и услуги предлагат; - договарят оптимални финансови параметри, с което да се намали финансовия ресурс за обичайно ползвани от потребителите продукти и услуги; - планират и оптимизират набор от ползвани продукти и услуги в индивидуален план; - повишават финансовата грамотност на хората в областта на управлението на личните и семейни финанси; - чрез достъпни инвестиционни механизми, които носят доходност подсигуряват финансова защита от непредвидени ситуации и създаване на активи; Извън професионалният си живот, Вероника е съпруга и майка на две деца – дъщеря на 12г. и син на 4г. Интересен факт е, че Вероника е сред едни от първите в България сертифицирани Интелект-тренери.
Тя е член на Международната асоциация на Интелект-тренерите Super Jump. Провежда обучително-практични курсове „Интелектуални тренировки“ - разработени по съвременна система, подходящи за хора от всякаква възраст, професия и интереси.

Вярва в принципите и моделите на осъзнатост в поведението на хората, както и в смисъла на работата за утвърждаването на тази осъзнатост като качество и стил на живот на все повече и повече хора. От 2021г. е сертифициран Медиатор по извънсъдебно разрешаване на спорове, вписана в Единния регистър на медиаторите към Министерство на правосъдието.

За контакт: Тел: 0888550913 E-mail: veronika.nedyalkova@winnersgroup.bg FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100081421171820 https://www.winnersgroup.bg/