Веселина Пажева

Веселина Пажева


 
„Дамски бизнес клуб BMLady“ продължава да се разраства в гр. Варна!
Дамите от морската ни столица се увеличиха в клуба с присъединяването на една трудолюбива и целеустремена дама.
 
С радост ви представяме Веселина Пажева – собственик и управител на счетоводна кантора "БИЗНЕС КАПИТАЛ" ЕООД – гр. Варна!
 
Веселина Пажева е завършила средното си образование в Икономически техникум - гр. Добрич, откъдето е получила базата си от знания в професионален план. След това е завършила Икономически университет – Варна с първа специалност „Икономика на търговията“ и втора специалност "Счетоводство и контрол".
 
Счетоводството владее сърцето ѝ вече над 25 години. Веселина споделя, че както при всяка професия, така и при счетоводството не става само със завършването на университета, а с пълно себеотдаване, постоянство, професионализъм, задълбоченост в детайлите и много, много четене. Затова тя ежегодно посещава обучения във връзка с промените в данъчните закони и годишното приключване за текущата година, както и промени в социалното осигуряване и кодекса на труда.
 
Опита си, който е придобила като главен счетоводител, е решила да го използва като създаде своя фирма за счетоводни услуги. Така през 2018 г. основава счетоводната си кантора "БИЗНЕС КАПИТАЛ" ЕООД.
 
Основните икономически дейности, с които се занимава, са търговия, услуги, хотелиерство, ресторантьорство, строителство, свободни професии, но за Веселина е предизвикателство всяка една сфера на икономиката. Тя казва, че в момента сериозно навлиза онлайн търговията, част от клиентите ѝ са преориентирали бизнесите си в тази посока и счетоводната ѝ кантора откликва на техните предизвикателства.
 
„Светът се променя много динамично, технологиите навлизат навсякъде в живота ни, това респективно се отразява и на нас хората, така че трябва да се развиваме и усъвършенстваме със същите темпове. Затова и използваме съвременните технологии, с което да облекчим съвместната ни работа.“ – казва Веселина Пажева.
 
Тя споделя, че всичко, което е свързано със следене на срокове, промени в нормативната уредба, планиране на приходи и разходи, проверки от органа по приходите и инспекция по труда, подаване на декларации и документи пред различните институции, е изцяло неин ангажимент.
 
„Основната ми цел е да съм в помощ на бизнеса, така че всеки да има време да усъвършенства своята дейност, а моята задача е да благоприятствам безпроблемното му развитие. Това неминуемо се постига, когато има пълно доверие между две страни!“ - Веселина Пажева – собственик и управител на счетоводна кантора "БИЗНЕС КАПИТАЛ" ЕООД.

Контакти:
Уеб сайт: https://www.businesscapital.bg
ФБ: Бизнес Капитал ЕООД