Виолета Желева

Виолета Желева

Виолета Желева - собственик и управител на туристическа агенция „Ваканция М“ – гр. Варна
 
Дамите от Варна в "Дамски бизнес клуб BMLady" се увеличават и бизнесите в клуба стават все по-разнообразни!
 
Представяме ви една дама от гр. Варна, която е собственик и управител на туроператор – тясно специализиран в организиране на детски и ученически туристически пътувания - „Ваканция М" – Виолета Желева!
 
Виолета Желева е бакалавър - специалност „Информатика“ и магистър - специалност „Международен туристически бизнес“ в Икономически университет – Варна. Тя има 15 години стаж като счетоводител в голяма корабна компания, а от няколко години е собственик и управител на „Ваканция М“.
 
Туристическа агенция „Ваканция М“ е туроператор, специализирал се в предлагането и организирането на разнообразна палитра от мероприятия в областта на ученическия туризъм – тематични екскурзии, лагери и зелени училища, летни лагери извън България, празнични събития.
 
„Убедени сме, че утвърдените и достигнати критерии за качество и индивидуален подход към всеки клиент на туристическа агенция Ваканция М са гаранцията за професионална компетентност и новаторско търсене, към което се стремим.“ - Виолета Желева, туристическа агенция „Ваканция М".
 
Уеб сайт: www.vakanciam.com
ФБ: Ваканция М
       Виолета Желева