Вълшебното Борче

Вълшебното Борче

„Дамски бизнес клуб БиЕмЛейди“ подкрепя и се възхищава на всички дами, които продължават да развиват бизнесите си в тази трудна за всички ни обстановка!
 
Пример за качество, упоритост и емпатия е частната детска градина и ясла „Вълшебното Борче“ в град София.
 
Неуморният им екип са измислили своя уникална, изцяло нова система за онлайн обучение по време на пандемията, подходяща дори за най-малките у дома - "Вълшебното Борче Online".
 
Създадена е с мисъл за децата, посещаващи „Вълшебното Борче“, тъй като чрез достъпни видео уроци на техните учители, децата ще могат да запазят не само образователното си ниво, но и естествения ритъм на ежедневието си.
В онлайн обучението се включват всички занимания на децата – английски език, творчески занимания, часове по наука и добродетели и много други.
 
Освен за децата, детската градина се грижи и за учителите си, тъй като им дава възможност да се подготвят у дома, за да запазят личното си пространство и грижа за семействата си.


​„Вълшебното Борче“ е положителен пример за креативност, мисъл за ближния и максимално удовлетворение на клиентите в тази усложнена ситуация!
Може да разгледате ФБ страницата ТУК:
БиЕмЛейди не носи отговорност за текста и информацията, която е подадена.
Целта на сайта е да се рекламира и покажат постиженията на дадената личност или бизнес.
Ако има нередности, моля да се свържите с нас на посочените телефони за връзка.
Благодарим за разбирането.