Галина Генева

Галина ГеневаЗа Дамски Клуб BMLady е привилегия, че се увеличаваме и към нас се присъединяват креативни дами, представители на различни бизнеси и дейности.
Една такава дама е Галина Генева от гр. Варна. Тя стои начело на фирма "Контракт" ЕООД, създадена още през 1994г.
Фирмата е официален представител на известните български производители "Яна" АД - гр. Панагюрище и "Белотекс" АД - гр. Златоград. 

Фирмата е създадена да задоволи всички потребности на потребителя в интериорният текстил.
Фокусирани са върху изработването и създаването на текстил с неповторим дизайн, като се използват най - модерни технологии за печат.
Компанията предлага богат асортимент от спално бельо, халати, хавлиени кърпи, възглавници и протектори, детски колекции. Качествени материи, широка гама от цветове, размери, модели.
Дейността на фирмата е насочена както към производство на едро и дребно, така и към обзавеждане на хотели, СПА центрове, детски градини.
Материите, които се използват в производството притежават сертификати ОЕКО - ТЕХ за екологичност и безвредност на дрехите.
Галина споделя, че фирмата се развива и разширява благодарение на гъвкавата си политика, коректните бизнес отношения. Модерните дизайнерски решения удовлетворяват различните клиенти, като според търсенето фирмата разширява и продуктовата си линия.
Шият и по размери на клиента.
Контакти: 
КОНТРАКТ ЕООД
гр.Варна

ОФИЦИАЛЕН ДИСТРИБУТОР НА завод ЯНА-АД- гр.ПАНАГЮРИЩЕ
 
Склад на едро и дребно за хавлиени кърпи - гр.Варна

кв. Левски, ул. Емануйл Манолов 27
Тел. 0893 360 206
Тел. 0893 622 184
mekstil@abv.bg

Уеб сайт: www.mekstil.com