Дамски бизнес клуб BMLady се разраства в цялата страна! Даниела Цолова - собственик на холистичен център "СайЕнерджи" в гр. Пловдив!

Даниела Цолова

Даниела Цолова - холистичен консултант и собственик на холистичен център "СайЕнерджи" в гр. Пловдив
 
„Дамски бизнес клуб BMLady“ се разраства в цялата страна! Към нас се присъедини още една вдъхновяваща дама от Пловдив. Тя е холистичен консултант и помага на хората да открият вътрешната си сила и да постигнат баланс в живота си.
 
Представяме ви Даниела Цолова - собственик на холистичен център "СайЕнерджи" в гр. Пловдив!
 
Като холистичен консултант в холистичен център "СайЕнерджи", Даниела Цолова работи с богат набор от методи на енергийната психология и помага на хората да постигат спокойствие, да добият самоувереност и чрез нея да осъществяват мечтите си.
 
Тя е сертифициран Мастър практик по ТЕС, специалист по "Пренареждане на матрицата" и "Пренареждане на матрицата на раждането", Тета Хийлинг практик, Бахов терапевт, практик по Метафизична анатомия и K-Power инструктор.
 
 
„Богатият ми опит в работата с хора ми помогна да изградя собствена методология, а чрез индивидуалния ми подход към всеки клиент резултатите са бързи, трайни и осезателни.“ -  Даниела Цолова - собственик на холистичен център "СайЕнерджи"
 
Уеб сайт:  http://syenergy-ts.com
ФБ: syEnergy