В Дамски бизнес клуб BMLady членуват бизнесдами, които са отдадени, позитивни и смело движат семейния бизнес към успех. Сега ще ви запознаем с една такава дама.

Дарина Родинова



В Дамски бизнес клуб BMLady членуват бизнесдами, които са отдадени, позитивни и смело движат семейния бизнес към успех. Сега ще ви запознаем с една такава дама.
Представяме ви Дарина Родинова от гр. Варна заедно със своето семейство създават в България първата ферма за отглеждане на люти чушки и производство на чисти и натурални продукти от тях - Hot Farm.

 Фермата се намира само на няколко километра от гр. Варна  - в с. Страшимирово и предлага над 200 сорта чушки. Практикува се затворен цикъл на производство – от засаждане на растенията до завършен продукт, всичко е собственоръчно. В целият производствен процес се влага много любов, грижа, отдаденост. Не се използват никакви химикали, бои, добавки. Продуктите, които се предлагат са чисти, натурални, вкусни и здравословни. 

Лютите чушки притежават безброй полезни качества в различни области.  Лютата ферма е специализирана в производството на различни видове люти сосове, пюрета, сладка, туршии, разядки, пресни и сушени люти чушки. Предлага богат асортимент от продукти, носещи наслада на сетивата. 



 В лютата ферма се организират единствените по рода си люти турове. По време на лютия тур ще може да се насладите на уникално преживяване и да изпробвате вкусовите си рецептори.  Имате възможност да се докоснете до атмосферата на фермата, да усетите духът й.  Ще можете да разгледате цялата ферма  - оранжерии, производствен цех, ще  получите подробна информация за всеки един сорт чушка. Турът включва и посещение на лютата дегустационна, където може да опитате микс от люти чушки,  ексклузивни домашни продукти, да разберете повече за  приложенията на лютото и в колко много продукти може да се вложи. Тук може да изпробвате и интересен лют десерт. 

Контакти:
Уеб сайт: https://hotfarm.eu/
Ф
Б страница: https://www.facebook.com/hotfarm.eu