Relaxinvarna отдаване под наем на ваканционни апартаменти гр.Варна

Десислава Василева

„Дамски бизнес клуб BMLady“ приветства в своите редици една смела дама, която е истинско вдъхновение, тъй като е открила неподправеното удоволствие от работата си и пътя, който е избрала!
 
Тя се занимава с отдаване под наем на ваканционни апартаменти в град Варна или както самата тя го нарича – „бизнес с гостоприемство“.
 
Добре дошла в нашия клуб на Десислава Василева!
 
След близо 20 години в транспортния бранш като спедитор, Десислава избира да се занимава с нещо, което истински я зарежда с енергия, мотивация и удовлетвореност от работата. Тя влага себе си в подготовката на всеки апартамент, който отдава под наем, и подхожда индивидуално към всеки един клиент, за да се почувства той максимално като у дома си.
 
Целта ѝ е клиентите ѝ да се чувстват вкъщи, макар и далече от дома, затова осигурява всичко необходимо за техния комфорт.
Дългогодишната ѝ работа с клиенти я е изградила като професионалист, който демонстрира дипломация, адаптивност и емпатия в комуникацията си с хора.
 

Повече за дейността на Десислава Василева можете да прочетете тук:
Уеб сайт: https://relaxinvarna.com/bg/
ФБ страница: https://www.facebook.com/RelaxInVarna
Десислава Василева: „Съветът ми към вас е да последвате вътрешното си „АЗ“ и да намерите занимание, което ви доставя истинско удоволствие. Дали ще изберете да свирите на китара, да посещавате курсове по бели денс, йога или боди арт , повярвайте - с каквото и да се занимавате, ако то ви прави щастливи, макар и за час–два, е безкрайно полезно за вас.
И по-добре да го направите сега, преди да "изгорите".“
УБИВА“ ЛИ РАБОТАТА?
ЗАЩО СМЕНИХ 20 – ГОДИШЕН БИЗНЕС С НОВО НАЧИНАНИЕ......
 
Винаги съм работила за себе си. Преди да започна да се занимавам с гостоприемство, основното ми занимание беше в транспортния сектор, професията ми е спедитор. Аз съм посредника при транспортирането на стоки, сързващото звено.
Знаете ли, в бранша се шегуваме, че професионалния празник на спедиторите е на 1 Април. Налага ми се, често да не казвам цялата истина ☹, да спестявам част от нея, а другата - да „забравям“. Спедиторът е между чука и наковалнята, трябва да балансира между търговците и шофьорите, да угоди и на двете страни и да организира транспорта така, че и двете страни да са доволни, а стоката да бъде доставена в точното време и в перфектно качество. Работата на спедитора е много натоварена и е свързана с високо емоционално изтощение.
След близо 20 години в транспортния бранш, почувствах, че е дошло време за промяна. Запитах се какво ми липсва и какво наистина би ме направило щастлива в работата. Нещо, което наистина ще ме зареди с енергия и мотивация и ще осмисли работния ми ден.
Bcъщнocт основните пpичини, пopaди ĸoитo xopaтa ca нaпpaвили знaчитeлнa пpoмянa в ĸapиepaтa cи, са, зaщoтo ca ce чyвcтвaли нeдoвoлни в ceĸтopa, в ĸoйтo ca ce нaмиpaли, нe ca ce чyвcтвaли дocтaтъчнo пpeдизвиĸaни и yдoвлeтвopeни oт paбoтaтa cи и чe ca иcĸaли пoвeчe възмoжнocти зa развитие.
 
Понастоящем работя в индустрията на гостоприемството. Услугата ми е свързана с предлагане на ваканционни апартаменти в сърцето на Варна. Нашите гости са семейства, двойки и бизнес пътуващи.
Във всяко жилище сме вложили частица от себе си. Има много креативност и творчески момент в това да създадеш място, където гостът да се усети уютно и удобно като вкъщи.
Апартаментите, които предлагаме са комфортно обзаведени, и се намират в центъра на града. Туристите са на метри от пешеходната зона, заобиколени от историческите и културни забележителности на Варна, в близост до градските плажове.
За нашите гости сме създали всички удобства, за да се чувстват като у дома си.
Пазарът в тази сфера е голям, но това, която ни отличава от конкурентите ни е индивидуалния подход към всеки клиент.
Посрещаме всеки турист като гост и го изпращаме като приятел.
Ние превръщаме моментите им в спомени!
 
Бизнесът с гостоприемството, както се нарича, е съвсем друга история. Това е НЕЩОТО, което ме вълнува в момента. При тази работа не мога да загубя креативността и вдъхновението си вследствие на рутината, която се изгражда на дадено работно място. Защото работното ми място е в главата и в сърцето ми.
Занимавам се с нещо, което обичам. Обичам да срещам нови хора, да ги посрещам в апартаментите, които съм подготвила за тях, за да се чувстват уютно като у дома си. Обичам да ги изпращам и да виждам усмивките на лицата им. Работата ми е удовлетворяваща и намирам смисъл в това, което правя. Чувствам, че това, което върша е значимо за самата мен и за околните. Знам, че съм на прав път!
Създала съм работната среда, която желая.
 
Като се замисля, може би има много общо в двете ми занимания и това е работата с хора. Контактът с шофьорите ме е научил на адаптивност, дипломация и настойчивост, което успявам да приложа в комуникацията си с гостите.