Десислава Тотева, собственик на счетоводна кантора „Варна Акаунт“

Десислава Тотева

Десислава Тотева - собственик на счетоводна кантора „Варна Акаунт“


„Дамски клуб BMLady“ с гордост представя още един член в редиците си.
Тя е смела и отдадена на професията си дама – запознайте се със Десислава Тотева, собственик на счетоводна кантора „Варна Акаунт“.
 
Десислава Тотева предлага счетоводни услуги предимно на строителни фирми, за които е трудно да следят и спазват променящото се данъчно законодателство, искат да намалят времето, което отделят за административно обслужване на бизнеса си и имат нужда от доверен човек, от когото да получават данъчни съвети и на когото да разчитат при контактите си с институциите.
 
Отличителното в нейната работа е, че подхожда индивидуално към всеки клиент, запозната е с историята, начина на работа и текущото финансово състояние на всяка фирма, с която работи. Тя предлага лично отношение, професионализъм и допринася за увеличаване на печалбите на своите клиенти.
 
Десислава Тотева е човек, който демонстрира знания, опит и ангажираност в своя индивидуален подход към бизнесите, които ѝ се доверяват. Нейните клиенти получават навременни и компетентни съвети и услуги, имат изрядна документация, не се притесняват от данъчни ревизии, спестяват данъци легално и имат повече време да се фокусират върху бизнеса си.
 
 
„Това, което още ме отличава е, че прилагам на практика моето вярване, че счетоводството не е единствено „регистриране” на стопанската дейността, а част от управленската структура на всяка успяваща фирма и със своите знания, опит и ангажираност аз допринасям за увеличаване на печалбите на своите клиенти.“

Уеб сайтhttp://varnaaccount.com/
ФБ: Счетоводство за строителни фирми Варна Акаунт
Счетоводни услуги 
Данъчна консултация
Регистрация на фирма

Консултация и помощ при трудносъбираеми вземания
.