д-р Галя Манчева предприемач и опитен финансист

Д-р Галя Манчева

Искаме да ви представим една дама, която буди възхищение във всеки един аспект от дейността си и заразява всички със своя ентусиазъм.
 

Тя е предприемач и опитен финансист, доктор по политология и автор на научни изследвания в сферата на политическия риск и финансите, и най-вече – щастлива майка и създател на обучителни и менторски програми за работещи майки, с помощта на които те да бъдат успешни и да отглеждат пълноценно децата си.
 
Приветстваме в нашия „Дамски бизнес клуб BMLady“ д-р Галя Манчева!
 
Благодарение на нейните програми за менторство за работещи майки, д-р Галя Манчева е помогнала на много жени да намерят своята вътрешна хармония, да премахнат пречките, които ги спират по пътя към успеха, да отделят повече и качествено време за децата си и за себе си, а също и да придобият самочувствие и да подобрят личните си финанси.
 
Тя споделя, че нейната най-любима тема и най-голяма страст са децата, затова, освен менторските програми, свързани с деца, тя е създател и на Фондация “За по-здрави деца”, както и на Академия за детско здраве.
 

Повече за д-р Галя Манчева и нейната дейност, можете да намерите в личната ѝ страница.
Повече за Галя Манчева ТУК: 
https://consult.mancheva.info/
http://mancheva.info/
Вътрешна хармония за работещи майки с д-р Галя Манчева​Галя Манчева "АЗ ВЯРВАМ, ЧЕ ВСЯКА РАБОТЕЩА МАЙКА МОЖЕ ДА БЪДЕ УСПЕШНА, ДОКАТО ОТГЛЕЖДА ПЪЛНOЦЕННО ДЕЦАТА СИ".
Към всички работещи майки:
Вярвате ли, че можете да имате повече свободно време за децата си и за своите лични проекти? Вярвате ли, че можете да постигате успехи, докато отглеждате пълноценно децата си?

Ние вярваме! Вижте как да го постигнете!

Към вашето по-добро, по-организирано и по-успешно „АЗ“ ще ви помогне да достигнете д-р Галя Манчева на нейния първи курс, създаден специално за работещи майки - "От оцеляване към процъфтяване". 

Курсът е с продължителност 4 месеца и ще се проведе
от 20 юли до 9 ноември 2020 г
.
Да откривате пречките, които сами си поставяте на пътя към това, което искате;
Да пуснете вината и негодуванието и да ги замените с увереност и самочувствие;
Да подобрите комуникацията с децата си и да ги разбирате по-добре;
Да откривате къде изтичат времето, енергията и парите ви и как да промените това;
Да изградите план за постигане на вашите цели и живота, към който се стремите.
Ако искате да постигнете всичко това и да бъдете успешни както в работата, така и в семейството, можете да се запишете тук: