Адвокат д-р Гергана Върбанова Варна

Д-р Гергана Върбанова – адвокат


„Дамски бизнес клуб BMLady“ има удоволствието да ви представи още един свой нов член – адвокат д-р Гергана Върбанова – създател на адвокатска кантора „Д-р Гергана Върбанова“!
 
Адвокат Гергана Върбанова има придобита образователна и научна степен „доктор“ по гражданско и семейно право. Представител е по индустриална собственост пред Патентно ведомство на Република България.
Тя е и един от малкото специалисти в България, които са сертифицирани и работят под Общите условия на FIDIC.
 
Притежава богат опит в областта на търговското и дружественото право.
​Член е на Адвокатска колегия – Варна и е избрана за редовен член на Адвокатски съвет при Адвокатска колегия – Варна. Участвала е като експерт в работна група към НС.
 
Д-р Гергана Върбанова е автор на статии, публикувани в специализирани юридически издания в областта на дигиталните услуги и приложението на електронните документи в гражданския и търговски оборот, както и на монографичното изследване "Правен режим на електронните документи". Гост-лектор е на „Институт за политика“. Член е на различни професионални организации и има над 15 години стаж като адвокат.
 
 
„Стремежът към предлагане на качествени юридически услуги, добрият екип от специалисти и положителните отзиви на нашите клиенти за дейността ни, правят нашия екип предпочитан партньор и надежден консултант.“ – адв. д-р Гергана Върбанова
 

Контакти:
Уеб сайт: https://varbanova.bg/
ФБ страница: Адвокатска кантора "д-р Гергана Върбанова" - Varbanova Law Office