Евелина Лютова

Евелина Лютова

Евелина Лютова – основател на енергийно витално иновативна терапия EviTherapy
 
„Дамски бизнес клуб BMLady“ привлича все повече позитивно настроени дами с разнообразни бизнеси! Към нас се присъедини точно такава дама, отличаваща се не само с нестандартната си и интересна дейност, но и със своите способности, енергия и емпатия.
 
Удоволствие е да ви запознаем с Евелина Лютова – основател на енергийно витално иновативна терапия EviTherapy!
 
Благодарение на своята силна биоенергия, високите емпатико-параспособности и многобройните знания и умения, които е придобила в професионалните си специализации по енергийна и китайска медицина, Остеопатия, Квантова терапия, Неврофитбек терапия, Метафизична терапия, Скенар терапия, Кранио-сакрална терапия и по системата на д-р Ричард Бартлет от САЩ, Евелина Лютова е създала своята уникална техника за терапия, от която хората стават здрави, усмихнати и щастливи.
 
Евитерапия е иновативен метод на енергийно терапевтично въздействие върху човека, което въздействие възвръща по естествен начин бързо и лесно естествения статус на здравето. Методът е безболезнен, безлекарствен, неинванзивен и неоперативен.
 
„Това, което отличава моя метод на въздействие е, че той е холистичен, безболезнен, бързо действащ, балансиращ и успокояващ както на тялото, така и душата. Работя с моите високоенергийни параспособности, емпатия, интуиция и висок клас медицинска диагностична и терапевтична апаратура.
Ефектът е телесно, душевно и енергийно възстановяване на здравето и повишаване на имунитета и енергията.“
Евелина Лютова, създател на Евитерапията.

Уеб сайт: ​https://evitherapy.com/