Елена Гогова

Елена Гогова

С удоволствие приветстваме още една прекрасна дама в семейството на BMLady – Елена Гогова от гр. Бургас.
              
          Елена Гогова е психолог, холистичен нутриционист, консултант по хранителни нарушения, следродилна депресия. Мисията й е да вдъхнови хората за промяна като достигнат до най – високите нива на своят потенциал.
             Склонността й да помага на хората я отвежда до акушерството. Така се докосва до вътрешният свят на жените, интересът й се засилва и започва да изучава психология. В стремеж да бъде полезна за околните преминава през курс за работа и превенция на хранителните нарушения при подрастващи и деца, като завършва курс и по Нутрициология.
               Психологията и по-специално пренаталното детско развитие и грижата за женското психично и физиологично здраве са призванието на Елена.  Тя създава Women's health care с насоченост към жени 40+ за здраве. Програма, която помага на жените да подобрят здравето си, да управляват стреса и тревожността си. Да достигнат до реални и устойчиви промени, които ще са трайни и ще доведат до положителни промени в живота им.
               В работата си Елена прилага и хранителна терапия, която е подходяща за хора с хронични заболявания, както и за тези които търсят подкрепа и благополучие.
Самата тя споделя, че „Целта ми е да създам място, където жените могат да намерят подходящи, надеждни и реалистични начини да оптимизират своето здраве чрез грижа за себе и чрез храненето”.
               Web: https://elenagogova.com/