към голямото семейство на Дамски Бизнес Клуб BMLady се присъединява още една красива, амбициозна, успешна дама и това е инж. Елеонора Симеонска – Станева от гр. София.

Елеонора Станева

Към голямото семейство на Дамски Бизнес Клуб BMLady се присъединява още една красива, амбициозна, успешна дама и това е инж. Елеонора Симеонска – Станева от гр. София.

Тя е управляващ съсобственик в „Йон Компютърс“ ООД. Фирмата предлага широка гама от хардуерни продукти, като осигуряват и бърза доставка на компютърни системи, лаптопи и периферия, богат избор от компютърсни компоненти, аксесоари, модули, абонаментна поддръжка и сервиз – гаранционен и извън гаранционен. Компанията започва своята дейност още през 2005г., като през 2012г. Вече разполага и с физически магазин – търговска площ и сервизен център. Фокус клиентите са геймъри, които желаят да получат най – добрата компютърна конфигурация за парите си, за да се наслаждават на игрите.
          
  „Йон Компютърс“ ООД са официален партньор на ASUS, MSI, ASROCK, DELL, Seagate, WD, Microsoft и други, оторизиран дилър на камери и аксесоари GoPro, Garmin, POPcam, DJI, има Gold Partner статус в Intel® Technology Provider Programme за 2021г. Бизнес визията на компанията е да бъдат водеща компания при избор на продукти с високо качество, като не допускат компромис и с качеството на предлаганите продукти. Иновации и оптимизиране на процесите – това са основните точки, към които се стреми фирмата, за да имат повече спокойни и доволни клиенти, да бъдат предпочитан доставчик и лоялен партньор.
           
Елеонора споделя, че среща трудности при управление на компанията, като основна трудност е намирането на квалифициран персонал. Намерили са решение и за това – оптимизират работният процес. Заедно с екипа си инвестират в анализ на процесите и ако губят време, създават програма, която да минимизира времето за реализация. Благодарение на ефективната екипна работа, Елеонора и екипът й решават да помагат и на други успешни бизнеси в тази посока. Насреща е за съдействие за всеки, който желае да получи консултация как да улесни своята ежедневна дейност и тази на своите служители.
           
​ В личен план Елеонора спортува всеки ден – тичане, йога, плуване, тенис на маса, каране на колело. Обича заедно със семейството си да кара ски. Ежедневният стрес бори като полага грижи и за собствена зеленчукова градина, която се отблагодарява с изобилие от продукция. „Всичко това ми помага да намаля стреса от ежедневието, да бъда фокусирана и уверена в собствените си сили“ – споделя Елеонора.  


Контакти: 
Уеб сайт: www.ioncomputers.bg