Емилия Георгиева

Емилия Георгиева

Когато една жена желае да се развива, за нея няма граници и ограничения. Доказателство за това е една дама, която се присъединява към Дамски Клуб BMLady и това е Емилия Георгиева - собственик на ОгледалО/ Стил и имидж с Емилия Георгиева - Еме. 
              
С икономическо образование и след дългогодишна работа рамо до рамо със съпруга си, Емилия започва да гради своя професионална кариера след 50-та си годишнина. Желанието й да създаде по-красива градска среда с добре облечени и успешни жени, а мисията й -  да помогне на хиляди жени в България да се погледнат в огледалото и да осъзнаят, че са красиви, уверени, успешни и достойни. Жени, които да поставят себе си на първо място. Емилия е имидж консултант, който не просто променя визията на жената, а вдъхновява за осъзнаването на представата за самата себе си. Освен това помага на жените да се обличат подходящо за външността си и винаги да създават отлично първо впечатление. 

Преминава обучения при стилист Румяна Величкова в Академия за стилисти. Завършва интериорен дизайн и теория на изкуството. Емилия завършва редица обучения за личностно израстване и усъвършенстване: Евристика - психология на творческата личност. Приложна психология. Риторика и обществен живот. През тази година /2022г./ завършва Академия Великолепната жена при Йордана Димитрова - “Бизнес дама - стил и етикет” за 2020г. 
              
За Емилия външният вид е култура на поведение, начин на изразяване и послание за едно по - добро общество. Всяка щастлива жена създава успешно семейство, достойни и създаващи съзидателно бъдеще деца. Самата тя споделя: “жените сме тези, които създават, раждат и възпитават. Затова една жена чрез външния си вид трябва да показва всичко това”. В своята дейност, Емилия залага на вдъхновението. Красотата на жените е само малка част от нещата, които я вдъхновяват.  
Емилия обожава да пътешества и не изпуска възможност.
В свободното си време обича разходките сред природата със съпругът си и домашният любимец. Наслаждава се на женските разходки и шопинг терапии с  двете си дъщери, а най- любими са игрите с внука Ангел. С малкото, но ценни приятелки се зарежда по женски на чаша кафе или вино. За Емилия особено ценно е общуването и прекараното време с родителите й. Казва, че ги преоткрива и черпи своята сила от общуването с тях.   
“Щастлива съм, че мога да съм член на BMLady, една неповторима възможност за вдъхновение и зареждане сред стойностни жени.” - споделя Емилия.

Контакти:

Уеб сайт: ogledalostyle.com