Женя Тиряки

Женя Тиряки

Женя Тиряки основател и управител на Magic Steps Kids

„Дамски клуб BMLady“ с радост представя Женя Тиряки - основател и управител на Magic Steps Kids. Български бранд за детски официални облекла.
 
Запознайте се с още един вдъхновяващ член на клуба ни - Женя Тиряки – създателката на Magic Steps Kids – бранд за детски официални рокли и костюми!
 

Magic Steps Kids има десетки хиляди последователи в социалните мрежи, а вече и физически магазин и шоурум в центъра на град Варна.
 
Женя Тиряки държи всичко да бъде изпипано перфектно, избира лично платовете, материалите и осъществява лични срещи с клиенти, за да може да изпълни желанието на всяко момиче да се почувства като принцеса, а всяко момче – като стилен господин. Брандът се разраства като вече се предлагат и тийнейджърски рокли за по-големите момичета.
 
 

„Още от самото съществуване на Magic Steps Kids екипът ни твори вълшебства – превръща малките госпожици в истински принцеси, благодарение на красивите детски официални рокли, които създаваме с много любов.“  

Сбъднете мечтата на своето дете да се почувства като принцеса с уникалните детски официални рокли от Magic Steps Kids!
 
Специално за малките госпожици създадохме линия от стилни официални рокли за момиченца, за да могат на специални събития и празници да се почувстват като част от едно приказно вълшебство.


С ослепителните детски официални рокли за момичета и костюми за момчета от Magic Steps Kids сбъдваме детските мечти и заедно създаваме вълшебство!

И всичко Произведено в България!
Поръчайте сега на тел. 0885985828  или попълнете
контактната форма в сайта на Magic Steps Kids