Зорница Гюрова - холистичен консултант и създател на Тета Център – Зорница Гюрова

Зорница Гюрова

Зорница Гюрова - холистичен консултант и създател на Тета Център – Зорница Гюрова
 
„Дамски бизнес клуб BMLady“ се увеличи с още една вдъхновяваща дама! Тя помага на жените да се освободят от всички страхове и подсъзнателни убеждения, които им пречат да се движат напред в живота с лекота чрез методите за подсъзнателна трансформация ТетаХийлинг и Метафизична Анатомия.
 
С радост ви представяме холистичния консултант Зорница Гюрова!
 
Тя е създател на Тета Център – Зорница Гюрова в град Варна като има филиали в София, Пловдив, Кипър и Гърция. Специалист – преподавател е по ТетаХийлинг и Метафизична Анатомия, провежда индивидуални сесии, обучителни сесии и сертифицирани обучения в България и в чужбина. В своя център кани и различни специалисти да споделят своите знания и техники.
 
Това, което отличава работа ѝ е, че благодарение на нейния 9-годишен опит, тя използва работещ алгоритъм за постигане на цели чрез най-новите тенденции в методите за подсъзнателна трансформация.
 
Основател е на Училището за осъзнато майчинство, където работи с бъдещи и настоящи майки за освобождаване от страхове, пречки и блокиращи убеждения чрез методите за подсъзнателна трансформация.
 
Зорница Гюрова е учредител и председател на Българската асоциация за развитие на метода ТетаХийлинг в България – БАРТ.
 
Уеб сайт: https://www.thetabg.com/
ФБ: 
Тета Център - Зорница Гюрова
       Метафизична Анатомия България


"Твърдо вярвам, че всяка жена може да направи промяна и да внесе в живота си повече увереност, любов, здраве и пари! Не живей, за да се променяш! Промени се, за да живееш!" - Зорница Гюрова - холистичен консултант
Тета Курс Начинаещи
Тета Курс за Напреднали
Тета Курс Дълбоки Разкопки
Тета Курс Проявление и Изобилие
Тета Курс Сродна Душа
Курс Ритъм на Перфектното тегло