Ива Попова

Ива Попова


 
За „Дамски бизнес клуб BMLady" е чест да приветства в редиците си една много успешна, креативна и млада бизнесдама!
Тя не само работи упорито за реализирането на проектите си, но и подхожда с много смелост и иновативност!
 
Запознайте се с Ива Попова - собственик и управител на списание "Български предприемач"!
 
Ива Попова е на 26 години, но е започнала да се занимава с предприемачески проекти още от 15-годишна.
Завършила е „Международни отношения“ в Икономически университет – Варна, а след това и „Предприемачество в компютърните технологии“ в Нов български университет в гр. София.
 
Ива е създател на списание "Български предприемач" (BEM.BG) - първата българска медия, предоставяща само практически полезна информация за българските предприемачи от специалисти в сферата си. Без новини за смърт, катастрофи и болести. Информацията в списанието е позитивна и полезна, като всеки може да я приложи в бизнеса и живота си и по този начин да се справи с предизвикателствата на нашето време.
 


Потребителите на списание "Български предприемач" получават стотици страници уникално практическо съдържание, различни онлайн практически обучения от професионалисти, както и съветите и опита на десетки автори и гости от бизнеса и предприемачеството.
 
За себе си Ива казва, че обича да пътува, била е в над 40 държави, като е живяла в 5 от тях. Обикновено съчетава работата с всичко останало, което прави, понеже вярва изключително много в проектите си и те са нейната мисия.
 
Тя е създател и на първата в Европа дигитална визитна картичка. В момента разширява портфолиото си с още един проект, който е крипто насочен.
 
„Чрез списание "Български предприемач" насърчаваме предприемчивостта не само в бизнес гледна точка, но и сме най-достъпната медия на пазара, именно за да помагаме на бизнеса.“ Ива Попова - собственик и управител на списание "Български предприемач"
 
Контакти:
Уеб сайт: https://www.bem.bg/
ФБ страница: BEM.BG