Ирена Стоянова

Ирена Стоянова

Ирена Стоянова - онлайн маркетинг треньор и собственик на Ирена Стоянова ЕООД – гр. Варна
 
Дамите, които притежават борбен дух, енергия, устрем и желание за развитие, са всъщност дамите на Дамски бизнес клуб BMLady!
 
Към нас се присъедини още една бизнесдама от гр. Варна – това е Ирена Стоянова - онлайн маркетинг треньор и собственик на Ирена Стоянова ЕООД!
 
Ирена Стоянова е сертифициран треньор от Международната школа за треньори на Woman Lifebook, треньор е по Компютърни основи за бизнес, преминала е редица бизнес обучения при Юли Тонкин, завършила е Академия за лидери на украинския бизнес коуч  Валерий Максимчук и е бизнес партньор на Американския лайф и бизнес коуч Диана Чолакова от школата на Тони Робинс.
 
Освен че е собственик на фирмата си Ирена Стоянова ЕООД, Ирена е онлайн маркетинг треньор и е създател на единствените в България онлайн тренинги по компютърни основи за бизнес, специализирани за хора над 40 години.
 
В тях тя на достъпен и разбираем език (без излишни технически термини и английски думи) помага на хората да преодолеят страха си от технологиите и да се научат да промотират бизнеса си в социалните мрежи.
 
Ирена помага изключително успешно на консултанти, МЛМ предприемачи, инструктори по йога, фитнес, енергийни практики, женски практики, лайф коучове, треньори по здравословно хранене и др. да позиционират и разраснат бизнеса си в социалните мрежи.
 
Има създадени 10 онлайн тренинга:

 • Компютърни основи за бизнес (30-дневен онлайн тренинг);
 • Лайв видеото - най-мощното оръжие на фейсбук за бизнес (21-дневен онлайн маратон);
 • Лайв академия (30-дневен лайв видео маратон);
 • Основи на работещата бизнес страница във фейсбук (30-дневен онлайн тренинг);
 • Лайв маратон за бизнес увереност (21-дневен онлайн маратон за преодоляване на страха от камерата);
 • Генератор на идеи (триседмична програма за създаване и промотиране на събитие във Фейсбук);
 • Квантов скок за МЛМ предприемачи - от срещи на живо към 100% работа онлайн (двудневен мастър клас);
 • Международен бизнес кръг Генератор на идеи, в който членуват бизнес ориентирани българи от цял свят, които търсят среда за растеж и подкрепа в популяризирането на своя бизнес през социалните мрежи;
 • Едномесечната трансформираща програма Разтегли собствените си граници;
 • Предстоящата креативна менторска програма за МЛМ предприемачи Бъди различен - стани МЛМ инфлуенсър. 
 • Последните шест са съвместни проекти между Ирена и американския лайф коуч и психолог Диана Чолакова.
 
Имам три онлайн бизнеса, единият от които е в партньорство с голяма МЛМ компания, както и един офлайн бизнес. Отлично познавам болките и проблемите, с които се сблъсква всеки новостартиращ онлайн бизнес. Извървяла съм сама целия път от пълен технически „абориген“, който не може да напише дори един имейл, до треньор по компютърни основи за бизнес, който развива успешен онлайн бизнес в социалните мрежи. - Ирена Стоянова - онлайн маркетинг треньор.
 
ФБ: Ирена Стоянова - Маркетинг треньор