Дамски бизнес клуб BMLady и дигитална агенция „Коонекто“ гр. Бургас!

Катя Петрова


 
С радост приветстваме в „Дамски бизнес клуб BMLady“ една дама, която не само обожава работата си, но и помага на малкия и среден бизнес да се представят на високо ниво в интернет и да се развиват.
Запознайте се с Катя Петрова - собственик на дигитална агенция „Коонекто“ ООД – гр. Бургас!
 
Катя Петрова не само е член на клуба, но е и партньор на „БиЕмЛейди“. Нейната дигитална агенция „Коонекто“ си партнира с „БиЕмЛейди“ в различни проекти.
 
Катя е от Бургас, завършила е Икономически университет – Варна със специалност „Икономика на търговията“ и е магистър по специалността „Счетоводство и контрол“. Въпреки че не работи това, което е учила, определено много ѝ помага да разбира бизнесите, какво може да се подобри и промени и как да се представят фирмите в онлайн пространството.
 
От много години проявява интерес и се образова в дигиталния маркетинг и през 2014 г. създава своята фирма.
 Дигитална агенция Coonecto се специализира в онлайн маркетинга. Подготвя онлайн маркетингови стратегии, поддръжка на Facebook страници, рекламни кампании в социалните мрежи (PPC), имейл кампании, реклама в Google Ads и консултации за правилно структуриране, контент.
 
„Ние намираме пътя към вашите клиенти в един нов свят – света на интернет. Екипът на Coonecto се състои от интелигентни, млади ентусиасти, чиято цел е постигане на по-модерни и креативни начини за представянето на вашата реклама.“ - Катя Петрова – собственик на дигитална агенция Coonecto


Контакти:
Уеб сайт: http://coonecto.com/
ФБ страница: Coonecto Digital Marketing Agency - PPC, Social Media, Digital Strategy