Кристин Калоянова – рехабилитатор в „Холистичен център здраве за всички”

Кристин Калоянова
Към Дамски Бизнес Клуб BMLady се присъединява още една млада, енергична дама. Това е Кристин Калоянова
рехабилитатор в „Холистичен център здраве за всички”
         
Кристин Калоянова вече 10 години помага на хората, които водят заседнал начин на живот, подложени са на стрес, да възвърнат своята подвижност, да подобрят самочувствието и увереността си, да живеят без болка.
           
Желанието й да бъде полезна на хората определя професионалният й път, който започва от Медицински Колеж в гр. Варна, преминава през Медицински Университет в гр. Варна и завършва магистратура по „Рехабилитация, морелечение, СПА и уелнес” и по „Здравен Мениджмънт”.
           


Кристин Калоянова е изградила 3-степенна система за дълготрайно справяне с болките в тялото, базирана на източна и западна медицина. Системата е предвидена да се справя както с външните, така и с вътрешните негативни фактори. Тя включва диагностика и лечение, поддръжка и превенция и подход за изграждане на здравословни навици. Още след първата терапия хората усещат облекчение на болките в тялото. Намаляват нивата на стрес, постигат по – добра подвижност на тялото, имат по – добър сън  и повишават жизнената си енергия.
           
Индивидуалният подход, който използва в работата си, отличава Кристин от останалите терапевти. Холистичната система за лечение, която прилага, третира симптомите и обръща внимание на причините за възникването им. Самата тя споделя: „превенцията е най – доброто лекарство и лечението чрез движение са ключа към вечната младост, която е пряко свързана с физическото и психическото здраве на човека”.
 
Контакти:
Уеб сайт: Kristin-therapy.com
ФБ страница: Kristin-Kaloyanova-Physiotherapist