Мариела Чолакова

Мариела Чолакова

Мариела Чолакова – собственик и управител на Модерато – агенция за недвижими имоти – гр. Бургас
 
Дамски бизнес клуб BMLady продължава успешно да се развива в гр. Бургас! Смелите, амбициозни и успешни дами от морския град се увеличават.
 
Запознайте се с един от най-бързо развиващите се и иновативни професионални брокери на недвижими имоти в Бургас – Мариела Чолакова - собственик и управител на Модерато – агенция за недвижими имоти!
 
Мариела основава фирмата си преди четири години и към момента се състои от шест човека екип. Модерато е посредник в осъществяването на сделки за недвижими имоти - покупко-продажби и наеми, като основната дейност е да помага на собствениците на имоти да получат по-добра цена при сделката и да намерят бързо и сигурно решение на техния имотен въпрос.
 
Самата Мариела е призната и препоръчвана като опитен специалист с обширни познания за пазара, силна работна етика и отлични умения за водене на преговори. Притежава активен подход в продажбите, използвайки най-новите технологии за маркетинг и реклама. Начинът ѝ на работа и подходът ѝ са ѝ спечелили впечатляващ петзвезден рейтинг сред нейните клиенти и бизнес партньори. Тя споделя, че нейната страст е да намира решения, които ще подобрят живота на хората, които са й са доверили.
 
Клиентите се доверяват на нашия опит и ни препоръчват, защото нашите брокери умеят да довеждат поставените цели до успешен финал. Ние ще ви спестим време, пари и нерви, защото познаваме начина, по който работи пазара и имаме енергията и опита да ви доведем до желаната цел. Нашият адекватен подход е спечелил уважавана репутация не само сред клиентите, ползвали нашата услуга, но и сред останалите професионалисти в бранша.Мариела Чолакова, собственик на Модерато.
 
Уеб сайт: https://moderatoimoti.com
ФБ: MODERATO - недвижими имоти