Мария Йорданова –кредитен консултант управител на Арена Консулт ЕООД

Мария Йорданова – управител на Арена Консулт ЕООД

Дамски Бизнес Клуб BMLady е място за успешни и смели жени, които рискуват, за да постигат целите си и да се развиват.
Още една такава дама се присъедини към нас. Добре дошла в Клуба на Мария Йорданова – управител на „Арена Консулт“ ЕООД гр. Варна – лицензиран кредитен посредник и консултантска фирма в сферата на личното финансово планиране. „Арена Консулт“ ЕООД е създадена през 2009г. в условията на тежка икономическа криза.

Фирмата е необвързан кредитен посредник, притежава лиценз от БНБ. Благодарение на професионализма и екипа, е реализирала и към момента реализира множество успешни сделки в областта на ипотечното, потребителското и фирмено кредитиране. Компанията предлага следните услуги:
- Предоговаряне или рефинансиране на съществуващ кредит;
- Ипотечни кредити и кредити за строителство на къща;
- Потребителски кредити; -
Финансиране на проекти по оперативните програми на ЕС;
- Консултиране за застраховки „Живот“, пенсионно осигуряване, фондове пайнер и др.
Мисията на „Арена Консулт“ ЕООД е да спестят нерви, време и пари на своите клиенти, като договорят най – добри условия за тях.

Експертните консултанти обслужват клиенти в цялата страна. С богат опит в кредитирането, вещното право и осигурителното законодателство, с помощта на „Арена Консулт“ ЕООД ще изминете пътят на кредитирането лесно и бързо, ще бъдете добре информирани и със защитени интереси.

Мотото на компанията е: „ние не продаваме, ние помагаме!“.

За себе си Мария споделя, че е авантюрист, пътешественик, майка, съпруга. От 19 години е в сферата на предприемачеството. По професия икономист, като от 2020г. е дипломиран предподавател по финанси. От 2015г. е председател на НПО „Финансова и технологична грамотност“ с множество реализирани дейности с младежи в областта на финансите.
Мария казва, че професията кредитен консултант е динамична, изисква много познания в различни аспекти – недвижими имоти, осигурително право, вещно право, анализ на пазара.
Учи я на търпение и любов към клиентите, като тя желае да остави трайна следа след себе си със своят професионален и житейски опит.
За контакти: Уеб: https://arenaconsult.bg/
ФБ: https://www.facebook.com/arenaconsult