Мария Цветкова

Мария ЦветковаИмаме удоволствието да ви представим една лъчезарна дама, която се присъединява към BMLady и това е Мария Цветкова от гр. София - съ -създател на “Ген ключове България”. 

            От началото на 2015г. приема да се занимава с ген ключовете. Тогава, има достатъчно време и енергия да се отдаде изцяло на познанието и да е максимално полезна за околните. Заедно със партньорките си разпространява на български език една от най - новите и съвременни системи за личностна трансформация - мъдростта на ген ключовете Работата й като личен консултант и обучител й дават чудесна възможност да помага на всички. На всеки, който й се е доверил, че може да реализира своят най - естествен и пълен потенциал. Мария винаги е готова да се включи в кауза, да помогне на другите със своите качества и умения.  

            Системата “ген ключове” е мъдрост, която ни помага да преоткрием и видим своите дарби и вътрешна красота. Чрез нея получаваме много отговори за нашият живот, да повишаваме осезаемостта си и да позволим божественото в нас да се разкрие. Ричард Ръд е създателят на системата, като информацията в ген ключовете се разгръща в 64 архетипа на поведение, които носят корените си от китайският “И Дзин”. Архетипите се състоят от дълбоки прозрения за собствената ни природа. “Всеки страх е семето към величието”, казва Ричард Ръд. Преодолявайки всички страхове и болки, постигаме вътрешна стабилност и благополучие.  ​Контакти:
Уебсайт: www.genekeys-bulgaria.com
ФБ страница: ​https://www.facebook.com/genekeysbulgaria