Дамски бизнес клуб BMLady и Маруся Маринова - Life Coach Варна!

Маруся Маринова


 
Към „Дамски бизнес клуб BMLady“ се присъедини една дама, чиято работа и мисия е да помага на хората да постигнат желаната семейна и социална среда, да се чувстват разбрани, уверени, мотивирани. С удоволствие ви представяме Маруся Маринова - Life Coach (личен коуч)!

Маруся Маринова е завършила Медицински колеж към Медицински университет - гр. Варна и има редица сертификати и преминати курсове по: Позитивна психотерапия, Фамилно консултиране и терапия, Biofeedback Mind Reflectione GSR терапия – апарат за биологична обратна връзка, НЛП мастър практик, НЛП Личен коуч и др.

Работи с хора, които имат проблеми с отстояване на личните си граници, чувстват се неуверени, не допускат да изразяват себе си и са фокусирани върху това, което не им носи удоволствие, спокойствие.

В резултат на това правят много компромиси, чувстват се недооценени, неуверени, но биха искали да постигнат истински пълноценни взаимоотношения и удовлетворение в живота си.

Това, което отличава работата на Маруся от тази на останалите лични коучъри, е разработената от нея система, изградена на базата на коучинг стратегии, НЛП трансформиращи техники за преодоляване на ограничаващите убеждения и вярвания и Biofeedback апарат за изграждане на продуктивни навици за фокус и концентрация.

Благодарение на тази програма, нейните клиенти повишават самооценката си, чувстват се удовлетворени, съхраняват взаимоотношения, пестят време, разочарования и се мотивират за още повече действия.


Контакти:
Уеб сайт: https://mindcoach-bg.com/
ФБ: Marusya Marinova - Life Coach
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marusya-marinova-759b06127/

"Като треньор давам всичко от себе си за достигане на високи резултати!
Убедена съм, че всеки човек крие неподозирани възможности да опознава и преодолява себе си, своите емоции и реакции. Така разбира и тези на другите хора и взаимоотношенията стават пълноценни.
Коучингът е промяна!
А всяка промяна е онази вътрешна потребност, която не дава спокойствие. Тя е движещата сила, която кара човек да става сутрин с идеи, които едвам смогва да записва, но да иска да реализира, да планира, да подрежда. Да не иска вечер да заспива, защото има усещането, че губи време, да иска да научи повече и още повече и да не спира...
Да иска да бъде добър и още повече, да обича, да твори, да живее!
Ценя всеки живот и смятам, че е уникален дар.“ -
Маруся Маринова - Life Coach