Дамски бизнес клуб BMLady и фирма за внос и продажба на мебели - “Ник Стиил”.

Наталия Калчева

Наталия Калчева – представя семейната фирма за внос и продажба на мебели - “Ник Стиил”, треньор по Канго джъмпс и функционални тренировки
 
Вдъхновяващите и можещи дами в „Дамски бизнес клуб BMLady“ се увеличиха с още една! Към клуба се присъедини и Наталия Калчева, която представя семейната фирма за внос и продажба на мебели - “Ник Стиил”, но също така е и треньор по Канго джъмпс и провежда функционални тренировки за моделиране и стягане на тялото!
 
“Ник Стиил” ЕООД е на българския пазар от 2000 г. и вече 20 години се утвърждава като един от основните в България вносители и търговци на мебели, подходящи за обзавеждане на хотели, ресторанти, барове, кафенета, плажове, басейни, офиси и домове. Извършва директен внос от Италия, Турция, Гърция, Германия, Франция, Китай и разполага с магазини в София и Варна, но има дистрибутори и в други градове. Фирмата работи с дизайнери и консултира клиентите си с професионални идеи.
 
Освен с този бизнес, Наталия Калчева е и активно спортуваща личност и води аеробни тренировки в Спортен център “Джим Палас” в комплекс “Ян Палах”/ХЕИ в град Варна. Води Канго джъмпс - високо интензивна кардио тренировка с пружиниращи обувки, а също и функционална тренировка - за моделиране и стягане на тялото. Предлага упражнения със собствено тегло, гири, лостове, топки, на земя за коремна част, седалищна част, вътрешно и външно бедро, серии за засилване на метаболизма - подскоци, бърпита.
 
Наталия е и представител на хранителната добавка „Флавон“ – продукти с високо съдържание на антиоксиданти, флавоноиди и полифеноли - суперхрана за поддържане на здраво тяло отвътре.
 
Уеб сайт: https://nikstyle.bg/
ФБ: NIK STYLE Furniture