Недка Янева

Недка Янева


„Дамски бизнес клуб BMLady“ се разраства и в град Бургас! Все повече дами от морския град се включват в клуба и с това женската ни бизнес общност става все по-силна.
 
Една такава дама от Бургас е Недка Янева - управител на счетоводна къща "АКТИВИ ОДИТ КОНСУЛТ" ЕООД!
 
Недка Янева е магистър по „Счетоводство и одит“ в Стопанска академия "Димитър А. Ценов" - гр. Свищов и бакалавър по „Администрация и управление“ в Международно висше бизнес училище - гр. Ботевград. В момента полага и последните си изпити за регистриран одитор към Институт на дипломираните експерт-счетоводители.
 
Счетоводна къща "АКТИВИ ОДИТ КОНСУЛТ" има дългогодишен опит в сферата на счетоводното и данъчното облагане. Предлага цялостен пакет от счетоводни услуги за малки и средни фирми, финансов одит при определени показатели и доброволен при желание на клиентите, митническо посредничество и представителство пред митническите власти и всички останали съпътстващи институции, контролиращи въвеждането на стоките, регистрация на фирми и търговски представителства.
 


В момента дейността на фирмата е съсредоточена към фирми, регистрирани в България, осъществяващи своята дейност в Русия, Украйна, Латвия и Италия. Клиенти на фирмата са предимно руски и латвийски.
 
Основната задача пред счетоводната къща е осигуряване на коректна и професионална счетоводна услуга на българските си и чуждестранни клиенти.
 
Фирмата гарантира счетоводни услуги, съобразени изцяло, както с българското, така и със законодателствата, действащи при чуждестранните клиенти.
 
„Ние работим с нашите клиенти въз основа на доверие, откритост и честен диалог, което довежда и до намиране на ефективни законови решения, на делови казуси, за всеки един от тях.“ - Недка Янева - управител на счетоводна къща "АКТИВИ ОДИТ КОНСУЛТ".
 
Контакти:
Уеб сайт: https://activioditconsylt.com
ФБ: Активи ОДИТ Консулт