Дамски бизнес клуб BMLady-Нина Борачо–масажист-терапевт в студио „Масажи и терапии Нина Борачо“-гр.Варна!

Нина Борачо

Нина Борачо - масажист-терапевт в студио „Масажи и терапии Нина Борачо“ - град Варна
 
Щастливи сме да ви представим новото попълнение сред членовете на „Дамски бизнес клуб BMLady“ - Нина Борачо – масажист-терапевт в студио „Масажи и терапии Нина Борачо“ - град Варна!
 
Нина Борачо е майка на две деца, няколко години се е занимавала с йога. Завършила е Техническия университет – Варна, но в последните няколко години е сертифициран корабен масажист-рехабилитатор, както и масажист-терапевт за балнеологични и възстановителни центрове.
 
Изгражда собствения си бранд „Масажи и терапии Нина Борачо“ - град Варна, където предлага професионални масажи и терапии: лечебен масаж, класически масаж, релаксиращ масаж, антицелулитен масаж, масаж на гръб, масаж на лице и деколте, рефлексотерапия и много други.
 
Нейните терапии са предимно ориентирани към здравето, но разбира се и към красотата. Освен с масажи, тя се занимава и с терапии с радиочестота, както и с фототерапии.
 
Можете да се доверите на Нина Борачо, ако искате да премахнете натрупаната умора върху цялото тяло от заседналия начин на живот, както и хроничната болка в гърба и кръста.
 
Масажът оказва благоприятно влияние върху общото здраве, подобрява тургора на кожата и тя става по-еластична, засилва се кръвообращението, укрепват се съдовете, мускулите стават по-силни, подобрява се лимфната система, както и нервната система.
 
ФБ: Масажи и терапии Варна - Нина Борачо