My Signature Style Agency by Desislava Dimitrova-Персонален имидж коуч

Персонален имидж коуч - Десислава Димитрова

Агенция My Signature Style Agency by Desislava Dimitrova - Персонален имидж коуч!

"Дамски клуб BMLADY" се срещна с още едно очарователно лице - тя е Десислава Димитрова и е с интересната професия - Персонален имидж коуч!
С радост ще ви представим коя е Десислава Димитрова и какво предлага в нейната агенция 
My Signature Style Agency by Desislava Dimitrova. 

Ето какво казва и Деси за себе си: 
Здравейте, казвам се Десислава. Завършила съм Френска езикова гимназия и висше образование Международен туризъм с английски и френски език във Варна. Тъй като обожавам да уча езици, допълних колекцията си със сертификати по испански и италиански.
Имам допълнителна диплома за преводач, което се превърна и в професия по-късно, и още доста други дипломи и сертификати по езици, компютърни обучения и фотошоп. Уча цял живот и обичам да обогатявам себе си със знания и умения, да се развивам и да изследвам нови хоризонти.
Работила съм като мениджър в банки, корабни агенции, също и като преводач в продължение на 17 години.
Тъй като съм много креативна личност, в свободното си време започнах да рисувам върху стъкло, да изработвам бижута и да рисувам с маслени бои. Любовта ми към рисуването е от дете и продължих да се усъвършенствам в групата на художници като Светлин Ненов и Деян Димитров.
Но все още нещо липсваше в живота ми. И това беше страстта ми към модата, стила и цветовете и най-вече как да изразя себе си чрез тях.
Всичко се подреди като по ноти когато открих в Англия Академия за обучение на имидж консултанти и реших да започна моето мечтано обучение в Лондон, където се обучаваха стилисти от цял свят.
Тъй като сърцето ми винаги ме е теглило към психологията, да разбера хората, поведението им и междуличностните отношения, особено ми беше интересен модула „Психология базирана на възприятието и влечението ни към цветовете“.
Вземайки дипломата си в ръце, реших да създам
Мy Signature Style Agency като най-накрая бях открила своята ниша, истинската си страст и се почувствах изпълнена с желание за живот. 
Какво предлагам на клиентите си?
Вярвам, че мисията в живота ми е да правя жените красиви, уверени и щастливи и да се заявяват пред другите смело такива каквито са. След като започнах да правя това за което винаги съм мечтала, сега искам да помагам и на другите дами чрез промяна на цветовете и личния стил да открият инстинското си Аз, както и да вдъхновя онези които са загубили вкуса към живота, а може би и да открият ново поприще за изява.
Индивидуалните ми сесии по цветови анализ, личен стил, гардероб и цветна психология представляват един вълнуващ процес, който е едновременно приятен, но и дълбинен и води до неочаквани вътрешни промени. Може би това са онези дрехи, които никога не бихте се осмелили да пробвате или пък начина по който винаги сте искали да изглеждате и да ви представят такива каквито сте, уникални, уверени и красиви.
Цветовата психология може да ви помогне да опознаете себе си по-добре, да преоткриете нови хоризонти и да мечтаете смело.
Това е дълбинен процес, който изисква работа и от двете страни и има за цел да ви заведе от мястото където сте в момента до това където винаги сте искали да бъдете.
Ако копнеете за такава промяна можем да преминем заедно през този интересен и вълнуващ процес, процеса на преоткриване и заявяване на собствената си уникална личност.
Мотото ми е „Животът е твърде кратък за да го живеем посредствено“.
Вярвам, че всеки може да погледне навътре в себе си и да открие колко уникален и невероятен е като личност и когато открие себе си и се заяви смело, аз ще съм изпълнила своята мисия.

Услугите, които предлагам на моите клиентки включват: 
в която ще разберете кои са най-подходящите за вас дрехи, кройки, комбинации от материи, аксесоари, цвят на косата и прическа които ще подчертаят вашето автентично излъчване.
-това е точна система, която с помоща на специални цветни дрейпове ни помага лесно да открием най-подходящите базови и акцентни цветове за облеклото ни, аксесоарите и грима. Цветовият анализ ще ви разкрие как да носите цветовете в личната си палитра и внася в живота ви нови комбинации и творчески подход.. Променяйки начина по който се възприемаме, моментално променяме и отношението на околните към нас.
-веднъж открили своите цветове и стил, ще започнете да експериментирате с новото, което означава че ви предстои да прочистите гардероба си от стари и неподходящи за вас дрехи и да внедрите новите си попълнения и успешно да ги съчетаете със любими за вас неща от гардероба си. След като заедно изградим вашия личен стил, задачата ни е да организираме гардероба ви така, че лесно да съчетавате дрехите които подчертават естествената ви красота и автентично излъчване.
Десислава Димитрова- Имидж консултант 
Създаване на личен стил
Цветови анализ
Създаване на капсулен гардероб
Шопинг консулт
Онлайн консулт 
Имиджов консултант в гр. Варна
БиЕмЛейди не носи отговорност за текста и информацията, която е подадена.
Целта на сайта е да се рекламира и покажат постиженията на дадената личност или бизнес.
Ако има нередности, моля да се свържите с нас на посочените телефони за връзка.
Благодарим за разбирането.