Полина Христова

Полина Христова

Полина Христова - консултант по козметика в Орифлейм България с титла директор – гр. Велико Търново
 
"Дамски бизнес клуб BMLady" обединява дами от различни градове на България и от различни страни по света. Днес ще ви запознаем с първата дама в клуба, която е от гр. Велико Търново.
 
Представяме ви Полина Христова - консултант по козметика в Орифлейм България с титла директор!
 
Полина Христова се занимава активно с бизнес в Орифлейм България от 1997 г., а директорската ѝ титла е от 2001 г. До момента има в екипа си над 250 души, като 10 от тях са лидери.
 
Въпреки че в момента Полина живее в гр. Зенденхорст, Германия, тя успешно развива бизнеса си в България. Казва, че човек, където и да е по света, може да развива мрежов маркетинг. Желанието ѝ е да продължи да работи и израства с Орифлейм България, да стигне до хора, които да се включат в екипа ѝ, да станат партньори.
 
„Орифлейм е компания, изградена върху морални ценности, която дава възможност за един коректен бизнес. Продуктите се произвеждат с високи технологии, които позволяват да се запазят максимално естествените растителни съставки. Има специална линия продукти, която забавя процеса на стареене и помага за възстановяване на кожата.“ – казва Полина.
Фирмата предлага много обучения за личностно развитие, които подготвят всеки участник да бъде самостоятелен и да развива собствен бизнес.
 
Поли казва, че тя е това, което е в момента, благодарение на Орифлейм. Благодарение на многото обучения за личностно развитие и бизнес, тя е разширила мирогледа си, вътрешните си граници, моралните си ценности. Благодарение на тези знания и умения, които е придобила, може да осъществява добра комуникация с хората.
 
„За мен Орифлейм е любов. Нещо, което включва много неща в много посоки. Не е просто една фирма или един каталог. Чрез Орифлейм мога да изразя себе си. Аз съм творческа личност и обичам да помагам на хората.“ – споделя Поли.
 
Според нея това, че Орифлейм е на пазара отдавна, не я прави фирма с остарели похвати. Тя е изключително иновативна фирма и е много актуална на пазара с новите си технологии в създаването на козметични продукти, а също е и водеща компания сред компаниите за директни продажби в цял свят. С една от сериите си за бяла козметика - New Age, Орифлейм е на второ място сред компаниите, които предлагат своите продукти за бяла козметика на световния пазар.
 
Ако желаете да станете част от Орифлейм България и да развивате бизнес, независимо къде се намирате, свържете се с Полина Христова, тя ще извърши процеса по регистрацията Ви и ще Ви помогне да се издигате и развивате.
 
Предимствата за консултантите и партньори на Орифлейм са:
  1. Пазаруване на продуктите на компанията за себе си на по-ниски цени;
  2. Предлагане на продуктите на други хора – клиенти;
  3. Изграждане на свой екип от хора и по този начин - развиване на бизнес.Във всички тези случаи ползите са взаимни.
 
ФБ: Polina Yordanova Hristova
Имейл: poliati@abv.bg
Телефон за връзка по Viber или WhatsApp: 004917647140656