​Розалина Чолакова - собственик на счетоводна кантора „АР СИ АКАУНТИНГ“ ЕООД

Розалина Чолакова


„Дамски клуб BMLady“ продължава да привлича умни и успешни дами, които с много труд и упоритост развиват бизнесите си!
 
Представяме ви една такава дама - Розалина Чолакова - собственик на счетоводна кантора „АР СИ АКАУНТИНГ“ ЕООД!
 
Розалина Чолакова е завършила специалност „Счетоводство и контрол“ в Бургаски свободен университет и оттогава се е отдала на професията счетоводител. Работила е в счетоводен отдел на строителна фирма, както и в различни фирми, където трупа опит и знания, за да сбъдне мечтата си – да основе собствена счетоводна кантора.
 
През 2014 година, след много усилия и неуморен труд, мечтите ѝ стават реалност и тя вече е собственик на своята кантора „АР СИ АКАУНТИНГ“ ЕООД. Оттогава досега фирмата постоянно се развива и разраства, а клиентите се множат.
 
Розалина Чолакова е изградила сплотен и успешен екип, който превръща кантората в добър бизнес партньор, отличаващ се с професионализъм, отдаденост, коректност и непрекъснато развитие в областта.
 ​Услугите, които предлага фирмата на Розалина Чолакова, обхващат: консултации, регистрации на фирми, съдействие при нужда от разрешителен или лицензионен режим, месечно и годишно счетоводно обслужване, различни видове административни услуги, които биха били в полза на клиентите.
 
„АР СИ АКАУНТИНГ“ ЕООД членува в Асоциация на специализираните счетоводни предприятия и Институт на професионалните счетоводители в България.
 
 
„Нашата мисия е да помагаме на клиентите си да развият своя бизнес, да оправдаем доверието и да изградим трайни партньорства“.
 
Контакти:
Уеб сайт: www.rcaccounting.bg
ФБ страница: Счетоводна кантора Ар Си Акаунтинг
КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИРМАТА„АР СИ АКАУНТИНГ“ ЕООД е основана през 2014г.

Това е и началото на сбъдването на една моя мечта. Стартъпът беше труден, но както всяко нещо, в което влагаме сърцето си, той бе увенчан с успех.
Днес 6 години по-късно, работим с множество фирми от разнородни браншове, страхотен екип, с който работим и от тази година фирмата вече има и собствен офис.
Това, което ни отличава и е изградило кантората като добър бизнес партньор, който е препоръчван от нашите клиенти, е именно професионализма, отдадеността, добра работа в екип, личното отношение и разбира се коректна работа и непрестанно развиващи се знания.
Услугите, които предлагаме обхващат консултация относно формата на дружество, която да изберем, самата регистрация на фирмата, съдействие при нужда от разрешителен или лицензионен режим, месечно и годишно счетоводно обслужване, различни видове административни услуги, които биха били в полза на нашите клиенти.
Нашата мисия е да помагаме на клиентите си да развият своя бизнес, да оправдаем доверието и да изградим трайни партньорства.
ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Казвам се Розалина Чолакова, на 30 години от гр.Варна. Завършила съм Варненска Търговска Гимназия Г. С. Раковски във Варна, а висшето си образование в Бургас – Бургаски Свободен Университет, специалност Счетоводство и контрол.
Работя като счетоводител от Септември 2008г като първата ми работа е била в счетоводен отдел на строителна фирма.
​След това съм работила и в  фирми от различни дейности с цел натрупване на опит и знания, които да приложа в по нататъшното си развитие.