Румяна Димитрова имидж консултант Варна

Румяна Димитрова

Румяна Димитрова
 
Представяме ви една дама, която сбъдва детската си мечта и помага на жените да открият своите цветове и най-подходящите дрехи, с които да изглеждат и да се чувстват щастливи!
 
Запознайте се с новия член на „Дамски клуб BMLady“ – имидж консултанта Румяна Димитрова!
 
Тя има икономическо образование, преминала е през семинари за личностно развитие, академия за стилисти и менторска програма, за да преплете всичко научено и усвоено в своето собствено бленувано поприще – това на имидж консултант в „Help Me Dress Rumyana Dimitrova“.
 
Румяна Димитрова помага на десетки дами да преоткрият магията на цветовете и да разберат кои цветове ги зареждат с енергия, правят ги уверени и им носят настроение.
 


На нея можете да разчитате да ви създаде или подобри стила на обличане, да подмени гардероба ви с най-подходящите за вас дрехи, кройки, материи, десени, аксесоари, цветове, прическа и грим, които подчертават уникалното ви излъчване.
 
Според нея, всяка жена може да бъде успешна както в личен, така и в професионален план, като привлича със стил хубавите неща в живота си.
 
Повече за дейността на Румяна Димитрова можете да научите в нейната фейсбук страница.
 
 
„Моето желание е да продължавам да помагам на дамите да преоткрият цветовете си. Да си създадат стил, с който да изразят своята женска автентичност и бъдат най-добрата версия на себе си във всеки един момент.“ – Румяна Димитрова, имидж консултант.

ФБ: Help Me Dress Rumyana Dimitrova


Online "Моите цветове"
Моите цветове
Консултация "Личен стил"
Мисия промени гардероба
Целта на цветовия анализ е да постигне хармония между нашитите природно оцветяване (коса, кожа, очи) и цветовете на дрехите, които избираме да обличаме.
Чрез анализа научавате подходящите цветове за гардероба, грим, цвят на косата, аксесоари.
Това е едно знание, което дава лекота в ежедневието. А нали към точно това се стремим
Започвате лесно съчетавате цветовете на дрехите в гардероба си.
Пестите време, когато сте по магазините. Придобивате и подсилвате увереността си. Носят ви настроение. Зареждат ви с енергия. Помагат ви да изразите вашата автентичност и вашата най-добрата версия. А когато външият вид е в топ състояние вие блестите като звезда и това няма как да не бъде забелязано.

Искате ли вие да използвате цветовете, така че да улесните ежедневието си?
​Стъпката, която е необходимо да предприемете е да си запазите час за БЕЗПЛАТЕН опознавателен разговор с мен
ТУК
Една инвестиция, която работи всеки ден и се отплаща цял живот!