Северина Димитрова

Северина Димитрова


 
„Дамски бизнес клуб BMLady“ е място за дейните жени, които с устрем и желание развиват своя бизнес. Точно такава дама от Бургас се присъедини към нас!
 
Добре дошла в клуба на Северина Димитрова - представител на фирма Аквалия 21/Aqualia 21 - международен бизнес партньор към японската корпорация Enagic!
 
Enagic е лидер в производството на йонизатори за вода с над 45-годишен опит на пазара. Йонизаторите от своя страна произвеждат алкална вода, наречена още Канген вода, която има многобройни ползи за организма.
 
Северина Димитрова определя себе си като дейна и идейна и като човек, който е новатор. Казва, че новостите я привличат като магнит и винаги е готова да се впусне стремглаво в нещо ново, тъй като е зодия козирог.
 
През последните 6 години се е занимавала в областта на HR – човешки ресурси, но е изпитала нужда да смени сферата на дейност и така е започнала да се занимава с развиването на бизнеса с вода Канген.
„Искам да помагам на хора, харесва ми да съм в помощ, сега така е и с водата - има невероятен ефект върху живота ми и здравето и искам тази информация да достигне до максимално много хора“ – споделя Северина.
 
Тя казва за себе си, че обича личностното развитие и работи над себе си през последните четири години. Работата ѝ като HR ѝ е дала много в комуникацията и смята, че може да преценява хората и да балансира разговорите.
 
Ето какво споделя Северина за специалната алкална вода, която произвеждат йонизаторите на Enagic:
 
Разбрах за водата, която произвеждат йонизаторите на Enagic, или така наречената Канген вода, и започнах да я пия. След сблъсък със заболяване на член от семейството ми аз видях резултата вследствие на тази вода, а също така и резултатите по мен самата. Това, което ме впечатли, са не само физическите резултати, но също така и ментално какво се случва с мозъка ни, когато приемаме алкална вода с подходящото PH за организма. Определено аз станах доста по-позитивна и креативна.
 
Впечатлиха ме уникалните свойства на водата, а те са именно:
  • Алкална - променя pH на водата от киселинно/неутрално до алкално.
  • Антиоксидантна - забавя процеса на стареене на организма.
  • Преструктурирана - хидратира клетките в пъти по-бързо, поради по-лесното абсорбиране. 
Мотото на японската корпорация Enagic e: "Промени водата, промени живота си".
 
Вследствие на тази вода аз наистина промених живота си на 180 градуса. След като усетих резултатите взех съвсем нова посока в моя живот, а тя е да разберат повече хора за уникалните свойства на водата.
 
Това е и причината да започна да се занимавам с тази дейност. Аз обичам да съм в помощ на хората и винаги съм искала да помагам да живеят по-добре и сега открих начина, по който мога да го направя. Както се казва - всяко нещо с времето си.
 
Обичам спорта, придържам се към здравословен начин на живот, харесвам модата, напоследък обръщам внимание на качествени снимки, обичам новите идеи.
 
Осъзнах, че ние уж знаем колко е ценно здравето, обаче това седи като клише - всичко го знаем и го чуваме, но правим ли достатъчно за нашия организъм, за да го съхраним здрав? Даваме ли достатъчно грижа на тялото си или като се разболеем чак тогава разбираме с какво всъщност храним тялото си?
 
Идва момент, в който просто тялото ни се "отплаща" за нашето отношение към него и всъщност това е основното на тези йонизатори - да приемаме качествена алкална вода, за да живеем здравословно и пълноценно!
Замислих се покрай цялата обстановка с COVID-19 и виждайки какво се случва със здравето на хората покрай вируса и всъщност какво има най-голямо значение, когато дойде моментът и се озовеш в болница - важно ли е тогава какви дрехи имаш, каква кола караш, къде живееш? Остава ни само болничната стая и молитвите към Господ и лекарите, за да оцелеем. А не е ли следствие всичко това на нашето отношение към самите нас, към това колко се уважаваме и ценим, за да си предоставим качествен живот и с какво заслужихме дадена болест?! С какво ние можем да променим ситуацията и доколко това зависи от нас? И разбрах, че това е личен избор! Никой не е застрахован от разболяване, но имаме ли необходимия ресурс, той със сигурност ще помогне за по-добър живот.
 
Задавах си много въпроси, докато самата аз изкарах ковид. Това беше момент, който ме накара да се обърна навътре към самата себе си, да се поогледам и да видя какво се случва - панически страх на човечеството от неизвестния вирус, от последиците, от болестите, от смъртта и се запитах - а ние какво правим, за да предотвратим всичко това, с какво можем да си помогнем? И тогава дойде отговорът - едно такова средство е алкалната вода.

Това са единствените уреди, които се препоръчват от хиляди лекари по цял свят, Японската Асоциация за превенция, институти за алтернативни лечения и антираков институт, спортисти и т.н.
 
Всички говорят за хранителни режими, макронутриенти, микронутриенти, кето режими, палео режими, а по-малко се говори за водата, за нейната важност за нашето съществуване, имайки предвид че 70-75% от тялото ни е вода!
 
Това е и мотивацията ми да започна тази дейност! Важността на водата!
 

Контакти:
Уеб сайт: https://www.kangenbg.com/
ФБ: Глътка Щастие