Силвия Котева

Силвия Котева

Силвия Котева – собственик на бранда Si Deco, изработва дизайнерски декорации – гр. София
 
Дамски бизнес клуб BMLady приветства сред членовете си една дама от гр. София, която не просто твори с ръцете си, но влага лично отношение и усещане за стил!
 
Представяме ви Силвия Котева – дизайнер на аксесоари за интериора!
 
Брандът Si Deco е част от семейната фирма Котев Проект Груп ЕООД.
 
Силвия изработва дизайнерски декорации от смола - маси, пана, картини, огледала и други, също и декоративни ароматни свещи с големина до 1 м. Тя помага на архитекти и интериорни дизайнери да впечатляват с уникална атмосфера и да задоволяват желанията и на най-взискателните си клиенти.
 
Това, с което се отличава Силвия е, че може да изработи тези аксесоари според интериора на дадено помещение, като се съобрази с неговия стил, цвят, форма, големина. По този начин спестява време и усилия на дизайнерите, а техните клиенти се чувстват специални.
 
Силвия се занимава с дизайн и направа на свещи от 2002 г. Учила се е сама като е четяла и експериментирала. Отнело ѝ е около 6 месеца, докато овладее правенето на една голяма обикновена свещ, а после и още няколко месеца в развиването на идеята във форми, цветове и декорации.
 
Днес вече води курсове по правене на свещи и преподава различните техники.
 
Мисля, че детайлите са тези, които допринасят за специалната атмосфера в определено помещение. А моята страст е в създаването на ръчно правени свещи, картини, маси, огледала и др., които да внесат уют и уникалност в един дом, хотел,
ресторант, спа център или студио. Правя моите аксесоари за интериора с много любов, вдъхновявам се от природата, модата и дизайна – те са източник на креативността и ентусиазма ми.
Силвия Котева – собственик на Si Deco.
 
Уеб сайт: www.si-deco.com
ФБ: Si Deco