Сияна Младенова

Сияна Младенова


Дейните, неуморни и успешни жени в „Дамски бизнес клуб BMLady“ се увеличават!
Днес ще ви представим една дама от гр. Варна, която не просто развива бизнес, но го прави, за да е в полза на другите, най-вече децата.
 
Добре дошла в клуба на Сияна Младенова - собственик и управител на три детски образователни центъра в гр. Варна -  Smarty Universe, ползващи методиките на Smartykids Bulgaria.
 
Сияна Младенова е завършила „Публична администрация“, „Инфраструктура в публичната администрация“ и „Консултативна психология“. Има дългогодишен опит в голяма финансова институция.
 
През последните години се занимава активно с обучения и методики, свързани с личностното детско развитие. Специализирала е в обученията на деца със СОП (специални образователни потребности), методите Валдорф и Монтесори, интерактивните практики и техники за стимулиране на креативното мислене при децата от 2 до 14 години, както и всички методики на бранда Smartykids.
 


​Детските образователни центрове, благодарение на Smartykids Bulgaria, стартират в началото на 2019 г. Първоначално са предлагали курс по ментална аритметика. В процес на работа много родители с деца със СОП са се обърнали към центровете за съдействие и подкрепа. Поетапно в центровете са въведени различни курсове, подпомагащи детското развитие.
 
Курсовете, които предлагат Smarty Universe, са: ментална аритметика, бързо четене, финансова грамотност, английски език по методиката на National Geographic, роботика, логопедия, детска психология и здравословно хранене за деца.
 
Контакти:
ФБ страница: SmartyKids Варна Аспарухово - Детски образователен център