Стефка Василева

Стефка Василева

Стефка Василева – управител и собственик на счетоводна къща "Акаунтинг-С София" ЕООД – гр. София
 
„Дамски бизнес клуб BMLady“ продължава да се разраства в София с присъединяването на още една дама от столицата – Стефка Василева - управител и собственик на счетоводна къща "Акаунтинг-С София" ЕООД!
 
Образованието на Стефка Василева е изцяло свързано със счетоводството – средното ѝ образование е счетоводство, а впоследствие завършва магистратура „Счетоводство и контрол“ в УНСС.
 
Работила е като оперативен счетоводител в счетоводен отдел на голяма фирма за мебели. Тогава е разбрала, че това е нейната професия и никога след това в годините не се е отклонила от този път.
 
Преди шест години решава да основе собствена счетоводна къща, в която към този момент вече работят 7 души. Скоро екипът на дружеството ще се увеличи с още двама души, които ще подпомагат дейността.
 
Счетоводна къща "Акаунтинг-С София" е специализирана в счетоводните услуги на фирми, които се занимават с онлайн търговия, търговия с фармацевтични продукти, ресторантьорски и кетъринг услуги, козметични центрове и дерматологични клиники, производствени фирми.
 
Стефка Василева работи с огромно желание, разбиране, усърдие и постоянно се стреми към развитие, затова от около две години решава да се занимава със счетоводно обслужване на специалисти на свободна практика и към момента е разработила много добре и тази ниша в "Акаунтинг-С София". Специалисти на свободна практика са основно професионалистите, които се занимават с предоставяне на адвокатски и финансови услуги, графичен и уеб дизайн, работещи с финансови инструменти, разработващи софтуерни приложения, всички видове информационни технологии и др.

Към този момент Стефка Василева е взела участие като експерт икономист в различни работни групи към Министерство на финансите и Държавен фонд "Земеделие". Работи в тясно сътрудничество с водещи одиторски компании. Автор е на множество статии в сферата на счетоводството. Лектор е на няколко обучения за онлайн търговия и свободно практикуващи специалисти. 

 
„Ние Ви гарантираме, че като наш клиент Вие ще получите специално отношение, като към всеки Ваш проблем ние ще подхождаме с нужното внимание и разбиране. Счетоводното обслужване на Вашата фирма ще бъде поверено на екип от отлични специалисти, готови да откликнат на всяка Ваша нужда.“ - Стефка Василева - собственик на счетоводна къща "Акаунтинг-С София" ЕООД – гр. София
 
Уеб сайт: http://www.accounting-sofia.com/
ФБ: Stefka Vasileva
       Accounting-S Sofia Ltd.
Група - Счетоводител свободни професии - фрийлансъри