Таня Стоянова

Таня Стоянова

Таня Стоянова - представител на компания Tiande – продукти за красота и здраве; ранг - партньор –
гр. Варна
 
„Дамски бизнес клуб BMLady“ се разраства с бързи темпове, а дамите в него са все по-усмихнати и развиващи устремено бизнесите си.
 
Точно една такава дама от гр. Варна ще ви представим сега. Запознайте се с Таня Стоянова - представител на компания Tiande с ранг партньор!
 
Таня Стоянова по образование е медицински лаборант, в момента работи като дентален асистент, но от две години е представител на руската компания за производство на козметика и продукти за здраве - TianDe. Рангът на Таня е партньор, като в структурата ѝ има 70 човека.
 
Повече за TianDe:
 
Тианде е руска компания, която произвежда и разпространява продукти за красота и здраве. Създадена е през 2007 г. в град Бърнаул, в сърцето на Алтай. Тианде в превод от китайски означава „небесно съвършенство“.
 
Продукцията на Тианде включва продукти по древни китайски и алтайски рецепти, произведени в Русия и Китай. 90% от продуктите се произвеждат в Китай в държавни предприятия с традиции, там където се съхраняват древните рецепти. Останалите 10% от продуктите, а именно чайовете и биологично активните добавки, се произвеждат в Русия. Билките се берат в екологично чисти райони на планината Алтай.
 
Към настоящия момент компанията работи в над 35 страни в Европа, Азия и Америка. На европейския пазар е от 8 години.
 
Продуктите се категоризират като козмецефтика - съчетание от козметика и фармация. Действат терапевтично, справяйки се с проблемите и нуждите на тялото, помагат на организма да се самовъзстановява.
 
Ключови съставки в продуктите са: женшен, гъба линджи, джинджифил, водорасли, кордицепс, змийска мас, муцин от охлюви, овча плацента и др.
 
Свържете се с Таня Стоянова, за да опитате продуктите на Тианде!
 
ФБ: TianDe Magic
Инстаграм: https://www.instagram.com/tiande_magic/