Казвам се Христина Лисник и съм консултант по бебеносене и собственик на библиотека за ергономични носилки „Слинготека“, намираща се в София.

Христина Лисник


КАКВО Е „SLINGOTEKA“?
Слинготека е специализиран магазин за бебеносене. Тук ще откриете богат асортимент от слингове и ергономични раници на водещи марки Baby Tula, Ergobaby, Isara, CaBoo и BeSafe, бебешките колички METRO+, столчета за автомобил и аксесоари BeSafe, минималистични "боси" обувки за деца на марките BeLenka, bLifestyle и FareBare, бебешки гнезда и одеяла на българската марка Cotton Hug by Shape, бутилки, термоси и кутии за храна на One Green Bottle и The Zoo, многократни пелени и аксесоари Pop-in, бельо за бременни и кърмачки Carriwell, ваничките за бебе SoftTub, бустерите за стол Pop-up на Bambol, шишета, биберони и аксесоари NUK, вълнени дрехи и аксесоари за бебета, и много други подходящи за бебето и майката артикули. И не на последно място при нас ще бъдете посрещани от квалифициран и мил персонал.
 
ЗА ХРИСТИНА ЛИСНИК
Казвам се Христина Лисник, майка на две момичета, Габи родена 2013 и Марина 2016. От Януари 2017 съм сертифициран консултант по ергономично носене на бебе. Октомври 2017 завърших и ниво 2. Септември 2018 завърших пълния цикъл на обучението си с Ниво 3 – носене на недоносени ббета и на близнаци и Ниво 4 – носене на деца със специални потребности и бебеносенето при родители със специални потребности. Затвърдих наученото с успешно положен изпит след края на обучението ми.
 
Реших да създам втората в България и първата в София Библиотека за слингове и и ергономични носилки Слинготека – babywearing Library, за да мога да споделя любовта си към магията на бебеносенето с повече бъдещи и настоящи родители.
 
А защо реших да нося децата си?
Лично за мен това е най-естественото продължение след раждането. Сгушено в прегръдката на мама, на целувка разстояние, усещайки нейния аромат и познатия сърдечен ритъм, бебето е спокойно и расте уверено. А да не забравяме, че освен емоционалното значение, бебеносенето допринася и за физическото развитие на децата. Първородната си дъщеря започнах да нося късно. За пръв път пробвах ергономична раница, когато тя беше на 10м, а първата ни собствена носилка получихме, когато тя навърши 1 година. Но и за двете ни беше любов от пръв поглед! Бебеносенето ни опияни и вече дори за миг не се усъмних, че това е най-правилният начин за един родител да отгледа децата си.
 
Консултации по бебеносене

Казвам се Христина Лисник и съм консултант по бебеносене и собственик на библиотека за ергономични носилки „Слинготека“, намираща се в София.
Носител съм на сертификат за консултант по бебеносене придобит след успешно положен изпит след завършване на курса към ClauWiTrageschule от 4 нива:
 
Модул 1 – основно ниво – FWCC, Kangaroo Carry, Rucksack carry, Ring sling, Януари 2017
Модул 2 – напреднало ниво - FCC, Hipp Kangaroo, Double Hammock, Октомври 2017
Модул 3 – напреднало ниво - носене на близнаци, Септември 2018
Модул 4 – напреднало ниво - бебеносенето при деца и родители със специални потребности, Септември 2018

Консултациите по бебеносене могат да ви дадат един положителен и правилен старт в начинанието да носите детето си близо до себе си. След проведените консултации ще се почувствате уверени да използвате ергономични носилки за Вашето бебе и да се възползвате от удобството, което те осигуряват

https://slingoteka.com/
https://www.facebook.com/SlingotekaBG/