Юлита Парашкевова

Юлита Парашкевова

Юлита Парашкевова 


В общността от успешни дами се присъединява още една жена - Юлита Парашкевова от гр. Варна.
Тя е собственик на шивашки цех за бебешки и детски аксесоари, като произвеждат и аксесоари за домашни любимци. Успешно развива  онлайн магазините www.detetovteb.com - за бебешки и детски аксесоари, както и www.desipaw.com - аксесоари за домашни любимци.    

 Завършва психология, но като голяма част от хората не практикува специалността си. След раждането на първото дете трудно намира по - специфични стоки и така се ражда идеята да създаде всичко необходимо за бебето и детето. Създава магазина - www.detetovteb.com, като  в него се предлага богат асортимент от аксесоари за мама и бебе. Всички продукти се тестват месеци наред от нейните деца, преди да се пуснат в продажба.

Продуктите впечатляват с модерният си дизайн, функционалност и качество.  Интересът към новите продукти е огромен, защото освен качествени материали, Юлита и нейният екип влагат много любов в това, което правят и желание да бъдат максимално полезни на майките и техните деца. Онлайн магазинът разполага с каталог, който е така структуриран, че да улеснява всеки един, който желае да направи поръчка. Пазаруването е лесно и достъпно до всеки, независимо дали живее в голям град или по- малко населено място.  

Юлита е почитател на домашните животни. В дома й място намират куче, котка, говорещ папагал и чинчила. Отново нуждата от практични и функционални легла и аксесоари за домашните й любимци я подтикват да създаде още един бранд - www.desipaw.com - за производство на кучешки и котешки легла. Разнообразието и качеството в продуктите са водещи, като целта е да се осигури максимален комфорт за всеки един домашен любимец. 

За себе си Юлита споделя, че обича това, с което се занимава, защото прави хората щастливи. Превърнала е работата си в хоби, което й носи удоволствие и удовлетворение. Съчетава грижите за своите три деца и четири домашни любимеца с работата повече от отлично, като в свободното време си време се отдава на дълги разходки с кучето си.  
 

Контакти:
 Уебсайт:  www.detetovteb.com
ФБ страница: July Pa