Бизнес маркетинг за жени предприемачи. Дамски Бизнес Клуб BMLady предоставя широк спектър от възможности за вашият бизнес.

ДАМСКИ КЛУБ BMLADY

Думата „клуб“  по същество значи организация от хора, обединени от общ интерес или цел.   
В Дамски Бизнес Клуб BMLady  ще откриете съмишленици, партньори, подкрепяща и приятелска среда. Нежната половинка на човечеството – дамите, могат да членуват в Клуба.

Ако сте жена собственик на бизнес или сте упълномощен представител на  фирма и взимате решения и можете да я представяте по  най- добрият начин, то Клуб BMLady е точното място за Вас. Дами които са в процес на откриване на собствен бизнес/проект, също са добре дошли.

Дамски Бизнес Клуб BMLady предоставя широк спектър от възможности за вашият бизнес.
Ще рекламирате бизнеса си - РЕКЛАМА
ще можете да помагате на други хора да развиват своите бизнеси - ОБУЧЕНИЯ
като едновременно ще имате възможност в приятелска среда да се разведрите от натрупаните проблеми- НЕТУЪРКИНГ

В Клуба ще откриете решения на своите бизнес казуси и не само това. Очаква ви подкрепяща среда -  колкото повече помагаме на другите да се развиват, толкова повече се развиваме ние и нашият бизнес.
Наред с всичко останало, имате изключителна възможност да се срещате лично с успешни и амбициозни дами, които споделят своят бизнес опит, през какви трудности са преминали и как са постигнали успех.

Чрез Дамски Бизнес Клуб BMLady ще разширите кръга на своите клиенти, ще бъдете по – уверени в начинанията и ще достигате нови хоризонти.
Клуб BMLady е създаден през 2020г., точно преди световната пандемия от COVID - 19. Въпреки обстановката в целият свят, Клубът успешно развива своята дейност и привлича дами на интернационално ниво, като двигателят е женската енергия на дамите.

Членовете на Клуба са с разнообразни и различни бизнеси.  Амбициозни, успешни дами, отворени да помагат на други дами  и заедно да се развиват.

Mайя Атанасова е създател на Клуб BMLady. Тя е истинско доказателство, че мечтите се сбъдват. „Копнеех да създам Клуб BMLady. Представях си как обединявам на едно място успешни жени с цел развитие и подкрепа. Мечтаех да създам среда за развитие, където бизнесите управлявани от жени ще могат да се рекламират, помагат, партнират, обучават. Мечтата ми се сбъдна! Исках да вдъхновявам жените и да ги подкрепям в бизнес начинанията им. Радвам се, че имам тази възможност. Не спирам да развивам себе си и Клуба!“

Към момента в Дамски БизнесКлуб BMLady членуват дами, представители на над 70 бизнеса. Клубът е обособен в няколко подразделения:Дамски Бизнес Клуб BMLady -  с VIP Програма с Модул Обучения
Дамски Бизнес Клуб BMLady - с GOLD, SILVER, STAR Програма 
Лейди на BMLady /лейдита / - абонаментен план за всички дами
Партньори на BMLady 
Заобикалящата среда е важна и определяща за постигане на успех. 
Маркетинг, реклама, подходяща среда за общуване, популяризиране на бизнесът Ви и още много предимства Ви очакват в Дамски Бизнес Клуб BMLady.
​Най - благоприятното и подходящо място за развитие!


Дамски клуб BMLady е клуб, който обединява и подкрепя бизнесдамите в България. Той има за цел да помогне на жените да създадат и развият бизнесите си, да ги популяризират и да ги направят успешни. Всичко това се случва чрез специални бизнес закуски и BMLady вечери по женски, организиране на нетуъркинг събития, коучинг, конференции, обучения и разнообразни полезни мероприятия.
 
Дамски клуб BMLady не е обикновено място – това е място, където работата и успехите се постигат в приятелска и подкрепяща атмосфера, докато си общуваме, забавляваме се или просто сме се събрали да отдъхнем от напрегнатото ежедневие.
 
Това е клуб, който е създаден и работи на принципа „ маркетинг от уста на уста “ – когато давате повод на клиентите си да говорят за стоките и услугите Ви. По този начин хората рекламират Вашия бизнес.
 
Освен това, при нас получавате дигитален маркетинг и всичко, свързано с бизнес маркетинг за жени предприемачи.
 
Станете член на Дамски клуб BMLady и заедно ще направим лесно и приятно навлизането и задържането Ви в суровия свят на бизнеса.

Какво е нетуъркинг?
 
Нетуъркинг (от англ. Networking – работа в мрежа) означава обмен на информация и идеи между хора със сходни професии или близки интереси, обикновено в неформална социална обстановка – по време на специално организирани срещи или събития.
 
Бизнес нетуъркингът е социално-икономическа бизнес дейност, чрез която бизнесмени и предприемачи се срещат, за да изградят бизнес отношения, да се запознаят, да получат бизнес възможности, да споделят информация и да търсят потенциални партньори за своите начинания.
 
Нетуъркингът се използва от професионалистите предимно за разширяване на кръга от познанства, за нови възможности за работа в тяхната сфера, за информираност за новости и тенденции както в областите, които ги интересуват, така и в глобален план. Чрез тази мрежа от хора бизнесите печелят повече, но и помагат на останалите бизнеси да печелят.
 
Успешна практика в нетуъркинга е използването на препоръки, маркетинг бизнес към бизнес, маркетинг бизнес към потребител и маркетинг от уста на уста. Това е, когато хората говорят за продуктите или услугите Ви – т.е. хората, които са доволни, рекламират бизнеса Ви на други хора. Така клиентите се увеличават сигурно и прогресивно.
 
Пример за успешно изграден и напълно действащ нетуъркинг е Дамски бизнес клуб BMLady. Клубът събира бизнесите на едно на успешните българки и предлага стабилно и ефикасно създаден нетуъркинг, както във гр.Варна, така и в гр.София, така и в гр.Бургас а в бъдеще – и в други градове на България.

Дамски бизнес клуб BMLady Варна
​Дамски бизнес клуб BMLady София
Дамски бизнес клуб BMLady Бургас
Още възможности от Дамски клуб BMLady !

Известно е, че голяма част от момичетата мечтаят да се омъжат, да имат прекрасна сватба и да изглеждат като кралици.

Ние от Дамски клуб BMLady  знаем колко труд и време са нужни, за да се организира перфектната сватба или пък идеалното празненство или парти.

Затова предлагаме уникалната възможност да рекламираме и популяризираме бизнеса на дама, която притежава или ръководи сватбена агенция или парти агенция.

‼️ Чрез членство в нашия женски бизнес клуб ще можете да се възползвате от успешен маркетинг и ефективна реклама на дейността ви както пред клиенти, така и пред други бизнеси.‼️

Дамски клуб BMLady е мястото, на което ще откриете съмишленици, партньори, клиенти, приятели и гаранция за успех! 

Ако желаете да се възползвате от нашия неизчерпаем източник на идеи, помощ и подкрепа, запишете се за членство в клуба тук: 
Дамски бизнес клуб BMLady продължава с неустоимите предложения !

Вярваме, че всяка жена е красива, а красотата често трябва или да се поддържа, или пък има нужда от помощ, за да се покаже на света.

Тъй като дамите в клуба държим на здравето, грижата и удоволствието, предлагаме уникална възможност! 

Ако сте дама, която притежава или управлява козметично студио или салон за красота с процедури за лице и тяло, можете да спечелите нови клиенти и повече приходи с помощта на Дамски бизнес клуб BMLady !

‼️Станете член на клуба и ще се възползвате от печеливши маркетинг и реклама, които ще издигнат бизнеса ви на едно по-високо и по-успешно ниво!‼️

Дамски бизнес клуб BMLady осигурява на членовете си подкрепа, реклама, успех, а в същото време - доверие и приятелство!

Ако желаете да се възползвате от нашия неизчерпаем източник на идеи, помощ и подкрепа, запишете се за членство в клуба тук:


Дамски клуб BMLady предлага уникална възможност !

Темата за здравето и поддържането на фигурата е винаги актуална сред нас, жените.
Затова, ако сте дама с бизнес в областта на спорта, тренировките и физическата активност – например, дама, която притежава или е управител на спортен център, зала за танци, фитнес или място, което поддържа фигурите, тонуса и здравето на жените, имате възможност да увеличите клиентите и печалбите си чрез Дамски клуб BMLady !

Как? Членството в клуба ви гарантира реклама и изключително успешен маркетинг на услугите ви не само пред нови клиенти, но и пред останалите бизнеси.‼️

Дамски клуб BMLady се развива с бързи темпове, а дамите в него ставаме изключително голяма сила. Ние осигуряваме подкрепа, реклама, успех, а в същото време и доверие и приятелство!

Ако желаете да се възползвате от нашия неизчерпаем източник на идеи, помощ и подкрепа, запишете се за членство в клуба тук:
Заедно сме по-силни
Дамски клуб BMLady е един от най-ефективните начини за разрастване на бизнес, особено ако бизнесът Ви е нов и не е добре познат. Клубът може да Ви помогне да намерите нови клиенти, доставчици и услуги и да изградите нови взаимоотношения, които укрепват Вашата компания и изграждат тази съществена маркетинг услуга „от уста на уста“ за Вашия бизнес.

Женската организация би искала да Ви покани да се присъедините към нашия бизнес клуб.
Тук знаем значението на работата в мрежа и сме посветени на създаването и поддържането на водещ бизнес клуб за жени.


В основата на нашия бизнес клуб са три ключови ценности;
Свързване, споделяне и поддържане.
Бизнес клубът е създаден за жени собственици и техния екип. Той ще Ви помогне да осъществите тези ключови бизнес връзки и контакти чрез редовни мрежи.
В клуба ще имате възможност да споделите Вашите преживявания и да осигурите взаимна подкрепа помежду си в уютна и гостоприемна среда.

Освен че предоставяме няколко платформи и мрежи за поддържане на бизнесдамите, ние винаги работим за създаване на иновативни и вълнуващи мрежови събития с основни говорители и улеснение, така че наистина да постигнете най-доброто от себе си, когато работим заедно в екип.​

В Дамски клуб BMLady подкрепяме бизнесдамите в България по пътя към успеха, чрез:
 
    - специални бизнес закуски по женски;
    - организиране на ​BMLady вечери;
    - нетуъркинг събития;
    - коучинг;
    - онлайн маркетинг;

    ​- конференции, обучения и награди;
    - и много други важни мероприятия.

Може да попълните нашия кратък формуляр и ние ще се свържем с вас: 
Има едно важно нещо,което трябва да осъзнаете. Вашите партньори това сте вие - да, сега разбирате това. Но и вие сте вашите партньори. Това пък какво означава ? Всичко започва с вас - вие действате и после цялата машина се завърта. Ако вие не действате или не действате много ефективно, тогава всички ние останалите страдаме. Но Дамски клуб BMLady ще ви помогне да израстнете, да спечелите. Помощта в клуба е взаимна. 

"ДАМСКИ КЛУБ BMLADY"