Дамски бизнес клуб БиЕмЛейди продължава дейността си онлайн! Вижте как да се включите.

Бизнес по време на пандемия

Дамски клуб БиЕмЛейди продължава дейността си онлайн! Вижте как да се включите.
 

Бизнес по време на пандемия
 
Странно нещо е животът - днес сме добре, а утре – никой не знае. Събитията от последните дни доскоро само ги гледахме по филмите, а днес ги изживяваме наистина. Толкова много неща изчетохме и изслушахме по телевизии, радиа и сайтове за коронавирус, COVID-19 и страшната пандемия и последиците върху здравето и бизнеса.
 
Да, сега положението е такова – трудно и неясно, но ако погледнем по-оптимистично - няма да е все така. За да се съхраним, за да може да продължим да живеем нормално, трябва да се стегнем и да мислим трезво.
 
На всички с бизнеси ни е трудно и неизвестното ни притеснява, но няма какво друго да направим, освен да продължим напред.
 
Аз също скоро започнах и не смятам да приключвам преди да съм се развихрила, да съм показала възможностите си и реализирала мечтите си. Затова смятам, че сега, повече от всякога, трябва да направим всичко възможно, за да продължим.
 
Когато създавах клуба, мечтаех да направя така, че жените в бизнеса да се подкрепяме, да се зареждаме една друга, да създаваме трайни бизнес партньорства и приятелства. В условия на криза Дамски бизнес клуб БиЕмЛейди доказва точно това - стремим се да осигурим максимална подкрепа и комфорт на всеки член на клуба.
 
Възхищавам се на хора, които продължават да работят и да намират начин да се справят с тази трудна ситуация. Тъй като има много положителни примери, на които се радвам, ще публикуваме за всеки един от тях статия, представяйки ги като личности, запознавайки ви с техния бизнес и как те са намерили начин да се справят в това положение.
 
За мен всички те са смели дами, можещи, амбициозни, знаещи - точно такива, каквито Дамски клуб БиЕмЛейди иска да подкрепя!
Общувайки помежду си, можем да изградим дълготрайни връзки, да извлечем максимална полза от мъдростта и познанието, които открито споделяме една с друга.
 
Ще можем да общуваме с жени предприемачи и заедно да си помагаме, да направим необходимите промени в положителна насока както в бизнеса си, така и в нас самите. Целта ни е да направим живота си по-добър, а кариерата си по-успешна.
 
Ако желаете да станете член на клуба или да се включите във Фейсбук групата ни, достатъчно е да ми пишете на посочения имейл или в контактната форма на сайта.
 
Работя със сърце и душа и ме е грижа!

Майя Атанасова