Маркетингът в BMLady Варна. Бизнес маркетинг клуб за жени предприемачи

Маркетинг в BMLady

БиЕмЛейди ЕООД е рекламна агенция, която предлага 

  • дигитален маркетинг,
  • реклама в социалните мрежи
  • маркетинг бизнес към бизнес,
  • препоръки
  • нетуъркинг
  • реклама в Рекламна медия EXPLOSION.BG
  • реклама в онлайн Списание EXPLOSION

и всичко събрано в Бизнес маркетинг клуб за жени предприемачиТова е бизнес клуб, създаден специално за жени. 
 
Маркетингът в Дамски бизнес клуб BMLady  е насочен към реалните хора и към това как тези реални хора ще искат да говорят за Вас и Вашия бизнес.

Можем да изградим успешна маркетингова стратегия за Вашата дейност, благодарение на която с минимални средства да увеличите клиентите и печалбата си, докато разпускаме заедно с някои от интересните дейности на клуба.
Дамски бизнес клуб BMLADY  гр. Варна  

Станете част от Дамски клуб BMLady и заедно можем да напишем историята на успешните бизнесдами, на силните жени в България!
 
Ако искате да станете член на  дамски клуб BMLady, попълнете първо анкетната карта на сайта и ние ще се свържем с Вас.

Клиентите на БиЕмЛейди имат удоволствието и възможността да рекламират в Рекламна медия EXPLOSION.BG  единственият по рода си уеб сайт, в който бизнесите, ръководени от жени, могат да покажат как си партнират, как се развиват, какви нововъведения предлагат, кои нови тенденции в тяхната сфера прилагат, а също и колко е важна личността зад успеха на всеки бизнес. 
EXPLOSION.BG е онлайн рекламна медия с бизнес насоченост. Медия, защото сайтът е създаден да информира за всичко, свързано с бизнесите, особено тези, управлявани от жени. Рекламна, защото това е мястото, на което бизнесите могат да се рекламират по-най-добрия, интересен и ефективен начин.
 
И това не е всичко за клиентите на БиЕмЛейди имат възможността да рекламират и в онлайн Списание EXPLOSION